Αντελίνα Βαρθακούρη: Ποζάρει για πρώτη φορά με μαγιό μετά την τεράστια απώλεια κιλών – Φωτογραφία

Η Αντελίνα Βαρθακούρη από τη στιγμή που τέλειωσε η εκπομπή της στον ΣΚΑΪ έχει περιορίσει τις προσωπικές αναρτήσεις στα social media, προσπαθώντας όσο μπορεί να κρατάει ένα χαμηλό προφίλ.

Η γνωστή παρουσιάστρια, η οποία έχει κάνει ριζικές αλλαγές στην εμφάνισή της καθώς αποχωρίστηκε το ξανθό χρώμα στα μαλλιά της και έγινε ξανά μελαχρινή, απόλαυσε ολιγοήμερες διακοπές στην Σύμη μαζί με την οικογένειά της. (Δες εδώ φωτογραφίες)

Μάλιστα, το μεσημέρι της Τετάρτης αποφάσισε για πρώτη φορά να δημοσιεύσει φωτογραφία της με μαγιό αποκαλύπτοντας στον κόσμο που την ακολουθεί την τεράστια απώλεια κιλών της.

Ήδη από το προηγούμενο καλοκαίρι, η Αντελίνα Βαρθακούρη είχε γνωστοποιήσει στους διαδικτυακούς της φίλους ότι ξεκίνησε διατροφή, με σκοπό να χάσει κάποια κιλά. Φαίνεται ότι η παρουσιάστρια με πολλή θέληση κατάφερε να φτάσει στο αποτέλεσμα που ήθελε εκείνη για τον εαυτό της!

«Με έχασα δύο χρόνια, έκανα έναν αγώνα δρόμου σε πολλά πράγματα και στην οικογένεια και στα επαγγελματικά. Ο χώρος δεν είναι εύκολος, δουλεύεις πάρα πολύ, προσπαθείς, τρέχεις. Σε όλα αυτά προσπαθείς να σταθείς παλικάρι… Ξέσπασα στο φαγητό. Δεν θα σου πω ότι το μετανιώνω, δεν έχω καταλήξει. Είναι σκληρό αυτό που περνάω τώρα για να βρω τον εαυτό μου. Είναι μεγάλη προσπάθεια και κάθε φορά λέω στον εαυτό μου “δεν θα ξαναπέσεις ποτέ γιατί δεν αξίζει”» είχε εξομολογηθεί η Αντελίνα Βαρθακούρη πέρσι στην εκπομπή «Love It».

Read More

And More