Τον γύρο του πλανήτη κάνει η είδηση ότι η Άσλεϊ Μπάιντεν, κόρη του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάϊντεν ζήτησε διαζύγιο από τον πλαστικό χειρουργό, Χάουαρντ Κράιν, μετά από 13 χρόνια έγγαμου βίου.
Σύμφωνα με το Radar Online, η αίτηση κατατέθηκε στο Οικογενειακό Δικαστήριο της Φιλαδέλφειας και αναφέρει ότι ο γάμος είναι «ανεπανόρθωτα κατεστραμμένος». Μάλιστα, η κόρη του Τζο Μπάϊντεν ζητά την καταβολή διατροφής όσο διαρκεί η διαδικασία του διαζυγίου καθώς «δε μπορεί να συντηρήσει τον εαυτό της».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Λίγες ημέρες πριν από την είδηση ότι η 44χρονη παίρνει διαζύγιο, προχώρησε σε μία ανάρτηση στο Instagram, την οποία λίγη ώρα μετά διέγραψε. Πρόκειται, σύμφωνα με την ίδια, για ένα στιγμιότυπο στο οποίο απεικονίζεται ο σύζυγός της με τη νέα του σύντροφο να περπατούν χέρι – χέρι.
«Ο άντρας μου και το κορίτσι του του κρατιούνται χέρι-χέρι», έγραφε η Άσλεϊ Μπάϊντεν που συνόδευσε το post με το τραγούδι Another του Notorious B.I.G.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η Άσλεϊ Μπάιντεν και ο Χάουαρντ Κράιν γνωρίστηκαν το 2010 μέσω του αδελφού της, Μπο Μπάιντεν, και παντρεύτηκαν, δύο χρόνια αργότερα, το 2012 στο Γκρίνβιλ του Ντέλαγουερ.
Ο γάμος πραγματοποιήθηκε στον Άγιο Ιωσήφ, ενώ ακολούθησε δεξίωση στην οικογενειακή κατοικία των Μπάιντεν στο Γουίλμινγκτον που την είχε επιμεληθεί προσωπικά ο Τζο Μπάιντεν.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ