Άσλεϊ Παρκ: Η «Μίντι» από το Emily in Paris έπαθε σηπτικό σοκ και κόντεψε να πεθάνει – Η συγκλονιστική ανάρτηση

Η Άσλεϊ Παρκ, η «Μίντι» από το δημοφιλές έργο Emily in Paris αποκάλυψε με ανάρτησή της την πολύ σοβαρή περιπέτεια υγείας που είχε. Η πασίγνωστη ηθοποιός έπαθε σηπτικό σοκ, νοσηλεύτηκε σε μονάδα εντατικής θεραπείας κατά τη διάρκεια των διακοπών της στις Μαλδίβες και κόντεψε να πεθάνει.

Στο post η Άσλεϊ Παρκ ανέφερε ότι το σηπτικό σοκ επηρέασε αρκετά όργανά της, ενώ ανάρτησε φωτογραφίες και βίντεο από το νοσοκομείο. Στο πλευρό της ήταν συνεχώς ο Πολ Φόρμαν, συμπρωταγωνιστής της στο «Emily in Paris». 

«Ενώ έκανα διακοπές τον Δεκέμβριο, αυτό που ξεκίνησε ως αμυγδαλίτιδα εξελίχθηκε σε σοβαρό σηπτικό σοκ, που προκάλεσε λοίμωξη και επηρέασε αρκετά όργανά μου», έγραψε στην ανάρτηση η Άσλεϊ Παρκ. 

Η υγεία της πλέον «έχει βελτιωθεί, παρά τα όσα μας είπαν αρχικά», σημείωσε, εκφράζοντας ευγνωμοσύνη για αυτό. «Δίστασα να μοιραστώ αυτό που συμβαίνει καθώς είμαι ακόμη εν μέσω της ανάρρωσης», παραδέχθηκε, αλλά πρόσθεσε ότι πλέον ξέρει πως τα χειρότερα πέρασαν. 

«Καθησύχασες τους φόβους μου και ήσουν δίπλα μου σε ασθενοφόρα, τρία νοσοκομεία, μία εβδομάδα στη ΜΕΘ, τρομακτικά τμήματα επειγόντων περιστατικών, αμέτρητες εξετάσεις και ενέσεις, αβάσταχτο πόνο και τόσο μεγάλη σύγχυση, ενώ ήμασταν μόνοι στην άλλη άκρη του κόσμου, μακριά από εκείνους που ξέρουμε. Σε αγαπώ Πολ, περισσότερο από ότι μπορώ να περιγράψω με λέξεις», έγραψε η ηθοποιός ευχαριστώντας τον σύντροφό της. 

Στην ανάρτησή της ευχαρίστησε τόσο όλους τους γιατρούς, όσο και την ομάδα θερέτρου στις Μαλδίβες όπου, κατά τα φαινόμενα, βρισκόταν όταν ξεκίνησαν όλα αυτά. Από την πλευρά του, ο Πολ Φόρμαν ανάρτησε δύο φωτογραφίες τους, μία από το νοσοκομείο και μία από καλύτερες στιγμές, γράφοντας «δίπλα σου, ό,τι κι αν συμβεί». 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ashley Park (@ashleyparklady)

Από την πλευρά της, η πρωταγωνίστρια Λίλι Κόλινς ανέφερε πως «μετά βίας μπορούμε να τα δούμε αυτά χωρίς να δακρύσουμε».

Read More

And More