Άστατος ο καιρός το Σαββατοκύριακο!

Άστατος ο καιρός το Σαββατοκύριακο! | tlife.gr

Και εκεί που ονειρεύεσαι παραλία, παγωμένους χυμούς αντηλιακό και μακροβούτια, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία μας ενημερώνει ότι ο καιρός το Σαββατοκύριακο που έρχεται θα είναι άστατος με συννεφιά και λίγη βροχούλα.

Το Σαββατοκύριακο ο υδράργυρος θα φτάσει μεν τους 28 βαθμούς κελσίου αλλά θα έχει και συννεφιά και λίγη βροχούλα και μαντέψτε! Από Δευτέρα και κυρίως Τρίτη, ο ουρανός θα είναι καθαρός και η θερμοκρασία θα φθάσει τους 30 βαθμούς. Αυτό το πράγμα πάντως να έχει συννεφιές τα Σαββατοκύριακα και από Δευτέρα έως Παρασκευή να σκάει ο τζίτζικας είναι λίγο εκνευριστικό….

Στην Αθήνα πάντως το Σάββατο ο καιρός θα είναι άστατος με συννεφιά και θερμοκρασία από 18 έως 28 βαθμούς κελσίου και την Κυριακή συννεφιασμένος και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 25 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη μια από τα ίδια αλλά με χαμηλότερες θερμοκρασίες. Το Σάββατο θα έχει συννεφιά, βροχούλα για λίγο και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 25 βαθμούς κελσίου. Την Κυριακή επίσης συννεφιά και θερμοκρασία από 18 έως 28 βαθμούς κεσλίου.

Όπως και να ΄χει θα περάσουμε καλά ότι καιρό κι αν κάνει…

READ more