Άστεγος πουλάει το νεφρό του – Αγγελία σοκ στην Ηλεία

Συγκλονίζει η αγγελία που έβαλε ένας 49χρονος πατέρας, άνεργος και άστεγος με την οποία αναζητά αγοραστή για το νεφρό του, μέσα στην απελπισία του να βοηθήσει οικονομικά το ανήλικο κοριτσάκι του.

«Πουλάω το νεφρό μου. Δυστυχώς πήρα αυτή την απόφαση επειδή είμαι άνεργος και άστεγος. Δεν με ενδιαφέρει αν ζήσω ή αν πεθάνω. Το μόνο που θέλω, είναι να αφήσω κάτι στην 8χρονη κόρη μου…».
Τη συγκλονιστική αυτή μικρή αγγελία, που προκαλεί σοκ και θλίψη, έστειλε στην «Πρωινή» ένας 49χρονος πατέρας, από την ευρύτερη περιοχή του Πύργου, που βρισκέται σε πλήρη απόγνωση…
Όπως γράφει το ilialive, από τη μια στιγμή στην άλλη, ο Σπύρος, βρέθηκε χωρίς δουλειά και σπίτι και με τα χρέη στο δημόσιο και τις τράπεζες να τον κυνηγούν… Μάλιστα, τους τελευταίους τέσσερις μήνες έχει ως μοναδικό του καταφύγιο, το αυτοκίνητο του. Ό,τι του απέμεινε δηλαδή από την πρότερη τακτοποιημένη ζωή του και αυτό, γιατί είχε καταφέρει- τις μέρες της ευημερίας – να το αγοράσει τοις μετρητοίς.
Το οικονομικό και κοινωνικό όμως αδιέξοδο που βιώνει εδώ και λίγους μήνες, ήταν αυτό που τον λύγισε και τον οδήγησε στην πιο δύσκολη απόφαση της ζωής του. Να σκεφτεί να πουλήσει το νεφρό του, ένα ζωτικό του όργανο για να μπορέσει να αφήσει στην 8χρονη κορούλα του, ένα ικανοποιητικό ποσό για το μέλλον της. Πριν την απόφαση του αυτή, στο μυαλό του, κυριαρχούσε η ιδέα της αυτοκτονίας.
Το να βάλει όμως τέλος στη ζωή του, πέρα από τα «κότσια που χρειάζονται» όπως χαρακτηριστικά είπε, απαιτεί και άλλες προϋποθέσεις τις οποίες δεν διαθέτει. «Ο μόνος λόγος που δεν… «φούνταρα» ήταν το παιδί. Που να το αφήσω… Μόνο για αυτό ζω και αν γίνει το θαύμα και τα καταφέρω, θα προσπαθήσω να το πάρω μαζί μου, ώστε να το απομακρύνω από το ακατάλληλο περιβάλλον που σήμερα ζει».
Διάβασε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα στο Newsit

Read More

And More