Aστείρευτη αυτή η L. Gaga! Βγήκε μέσα από φέρετρο 9 μηνών έγκυος!

Η 25χρονη pop star, κατάφερε και πάλι να τραβήξει τα βλέμματα όλων, αυτή τη φορά με την συμμετοχή της στο σόου του ”BBC Radio 1 Big Weekend”! Κι εκεί που αναρωτιόμασταν τι άλλο θα σκαρφιστεί για να προκαλέσει, η Lady Gaga, χθες βράδυ, εμφανίστηκε ως έγκυος – νεκρή και ξεπήδησε μέσα από ένα φέρετρο.

Σύμφωνα με το περιοδικό ”OK! Magazine”, η Gaga ανέβηκε στην σκηνή του ραδιοφωνικού show με μιάμιση ώρα καθυστέρηση! Βρισκόταν μέσα σ’ ένα φέρετρο με ρόδες, το οποίο μετέφεραν οι χορευτές της, φορούσε ένα ψεύτικο στομάχι εγκυμοσύνης και η έναρξη έγινε φυσικά …με το ”Born This Way”.

Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που η εκκεντρική performer μπαίνει σε φέρετρο, μιας και το περασμένο έτος, φωτογραφήθηκε μέσα σε ένα, για φιλανθρωπικό σκοπό, μια καμπάνια ενάντια στο AIDS.

Επιπλέον, παρουσίασε 5 τραγούδια από το νέο της άλμπουμ, ενώ δεν παρέλειψε να τραγουδήσει τις γνωστές της επιτυχίες ”Alejandro”, ”Telephone” και ”Poker Face”!

Όμως δεν σταμάτησε εκεί! Η Gaga είχε μια έκπληξη για το βρετανικό κοινό… Τραγούδησε το ”Orange Colored Sky” του Nat King Cole, σε μια διαφορετική εκτέλεση και το αφιέρωσε μάλιστα, στους νεόνυμφους William και Kate.

Η εμφάνιση της στο ”Radio 1 Big Weekend” κράτησε συνολικά περισσότερο από μια ώρα, με άπειρες αλλαγές κουστουμιών και ένα εντυπωσιακό κλείσιμο με το ”Judas”!

Read More

And More