ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ: Ανατροπές και “βελούδινα” διαζύγια στο πολιτικό σκηνικό

Bittersweet November! Τα άστρα προβλέπουν εντάσεις και χωρισμούς. Και αυτοί δεν αφορούν μόνο στις προσωπικές σχέσεις, αλλά και το πολιτικό σκηνικό. Πρόκειται για διαζύγιο μέσα στην τρικομματική κυβέρνηση; Διάσταση Ελλάδας και ευρωζώνης; Πάντως ό, τι είναι να γίνει θα γίνει με… το γάντι!

Ανατροπές και “βελούδινα” διαζύγια στο πολιτικό σκηνικό
Ο Νοέμβριος κάνει την είσοδό του με δυο ανατρεπτικές όψεις που μπορεί να προξενήσουν αρκετά προβλήματα. Πρόκειται για την αντίθεση Αφροδίτης – Ουρανού που διαμορφώνεται στις 2/11 (ώρα 00.05) και το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα που διαμορφώνεται στις 3/11 (ώρα 19.27). Αυτές οι όψεις δημιουργούν τον σχηματισμό του ταυ-τετραγώνου που στην αστρολογία θεωρείται αρκετά κρίσιμος. Το γεγονός ότι η Αφροδίτη είναι ένας ευεργέτης πλανήτης και επιπλέον βρίσκεται στο ζώδιο της κυβέρνησής της, τον Ζυγό, αποτελεί μια φωτεινή αχτίδα που μπορεί να μειώσει τις δυσάρεστες επιρροές των δυο άλλων πλανητών.

Ο Ζυγός που είναι το ζώδιο των σχέσεων σε αντίθεση με τον Ουρανό μπορεί να δημιουργήσει οριστικές ρήξεις σε σχέσεις. Πρόκειται όμως για τις σχέσεις στις οποίες υποβόσκουν προβλήματα εδώ και καιρό (τετράγωνο με Πλούτωνα). Έτσι, τα αποτελέσματα είναι λίγο πολύ αναμενόμενα παρόλο που η χρονική στιγμή που θα συμβούν θα μας ξαφνιάσει (λόγω του Ουρανού). Επιπλέον το γεγονός ότι τις ίδιες μέρες η Αφροδίτη σχηματίζει τρίγωνο με την Μαύρη Σελήνη, μας δείχνει ότι εξελίσσονται παρασκηνιακές συζητήσεις και συμφωνίες, ώστε το «διαζύγιο» είτε σε διεθνείς και πολιτικές σχέσεις, είτε σε προσωπικές, παρόλο που θα είναι οριστικό να είναι και «βελούδινο».

Η Μαύρη Σελήνη (Lilith) ευνοεί το σεξ και τις παράνομες σχέσεις
Στα ερωτικά, η Μαύρη Σελήνη σχηματίζει θετικές όψεις με Αφροδίτη και Ουρανό, πράγμα που σημαίνει ότι ευνοούνται περισσότερο οι παράνομες σχέσεις. Άρα μπορεί να υποκύψουμε σε πειρασμούς παράνομους που αν μαθευτούν (που θα μαθευτούν σίγουρα με τον Ουρανό) απειλούν τις μόνιμες σχέσεις. Επειδή η Μαύρη Σελήνη κάνει χιαστί με τον Πλούτωνα είναι πιθανό να γυρίσουμε σε μια σχέση που μας κάλυπτε μόνο στο ερωτικό κομμάτι. Γενικά, ευνοούνται περισσότερο οι καθαρά σεξουαλικές σχέσεις παρά οι συναισθηματικές.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΟΥ

Read More

And More