Αστυνόμος… Τζέι Λο!

Τραγουδάει, χορεύει, πρωταγωνιστεί σε χολιγουντιανές ταινίες, έχει τον ρόλο του τηλεοπτικού κριτή σε talent show, είναι παραγωγός και fashion icon -οι σέξι ενδυματολογικές της επιλογές άλλωστε τραβούν πάνω της τα φλας των φωτογράφων- και η προσωπική της ζωή γίνεται συχνά εξώφυλλο στα περιοδικά. O,τι κι αν κάνει η μεγαλύτερη Λατίνα σταρ, η Τζένιφερ Λόπεζ, κλέβει την παράσταση. Σειρά έχει η επιστροφή της στη μικρή οθόνη, με τη δραματική αστυνομική σειρά «Shades of blue», που θα βγει στον αέρα την ερχόμενη σεζόν από το δίκτυο NBC.

Στα δεκατρία επεισόδια του πολυαναμενόμενου σίριαλ η δημοφιλής J.Lo υποδύεται τη Χαρλι Σάντος, μια αστυνομικό στη Νέα Υόρκη η οποία είναι ανύπαντρη μητέρα. Μαζί με μια ομάδα διεφθαρμένων ντετέκτιβ κερδίζει χρήματα από δωροδοκίες και προστασία, τα οποία χρησιμοποιεί για να παράσχει καλύτερες συνθήκες ζωής στην ειλικρινή και ταλαντούχα κόρη της. Οταν παγιδεύεται από το FBI και αναγκάζεται να δίνει πληροφορίες ως μυστικός πράκτορας για τους «βρώμικους» συναδέλφους της θα βρεθεί σε εξαιρετικά δύσκολη θέση…

Δίπλα στη φλογερή Τζένιφερ Λόπεζ τους πρωταγωνιστικούς ρόλους κρατούν ο Ρέι Λιότα, ο οποίος υποδύεται τον αινιγματικό και πολυμήχανο «αρχηγό» της ομάδας των διεφθαρμένων αστυνομικών, και η Ντρέα ντε Ματέο, η οποία ενσαρκώνει την ντετέκτιβ Τες Ναζάριο.

Το σενάριο στις «Αποχρώσεις του μπλε» έχει γράψει ο Αντι Χάσακ.

* «Είναι συναρπαστικό το να δουλεύεις με την Τζένιφερ» είπε ο βραβευμένος με Οσκαρ καλύτερης σκηνοθεσίας για την ταινία «Ο Ανθρωπος της Βροχής» Μπάρι Λέβινσον, ο οποίος σκηνοθετεί τη σειρά «Shades of blue». Η Τζένιφερ Λόπεζ εμφανίζεται και σε ρόλο παραγωγού του σίριαλ μαζί με τον Ράιαν Σίκρεστ.

Πηγή: TV Εθνος

Read More

And More