Η Ιωάννα Μπέλλα πρωταγωνίστρια του fashion show του Tassos Mitropoulos! Ποιοι celebrities έδωσαν το παρών; [pics]

Την Τετάρτη 27 Μαρτίου έκανε πρεμιέρα η 25rd Athens Xclusive Designers Week! Καταξιωμένοι Έλληνες σχεδιαστές, επιτυχημένα ελληνικά fashion brands και ανερχόμενοι νέοι σχεδιαστές συνεχίζουν να μας παρουσιάζουν τις νέες τάσεις μόδας για την επερχόμενη σεζόν Άνοιξη – Καλοκαίρι 2019, στο Ζάππειο Μέγαρο. Το απόγευμα του Σαββάτου, το TLIFE βρέθηκε στην επίδειξη μόδας του οίκου Tassos Mitropoulos, όπου ο ταλαντούχος σχεδιαστής μόδας παρουσίασε τη νέα συλλογή του με chic και κομψές τουαλέτες και φορέματα για ένα τέλειο βραδινό look, σε μια βραδιά που ήταν όλοι εκεί!

Προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό κόσμο αλλά και οι πιο γνωστές φυσιογνωμίες του αθηναϊκού fashion crowd, έδωσαν το παρών σε ένα ακόμη fashion show με πολλές εκπλήξεις και επώνυμους καλεσμένους. Στην πασαρέλα περπάτησε και έκλεψε τις εντυπώσεις η Σταρ Ελλάς 2018 Ιωάννα Μπέλλα, η οποία μαγνήτισε τα βλέμματα.

Ανάμεσα στους celebrities που παρακολούθησαν από κοντά το fashion show του Tassos Mitropoulos ήταν η Άννη και η Κλέλια Πανταζή, η Εύη Αδάμ με την κόρη της Δανάη Λιβιεράτου, η Χριστίνα Παππά, οι Vegas, η Αννίτα Ναθαναήλ, ο Κώστας Κοκκινάκης με τη σύντροφό του κ.α.

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Άννη Πανταζή – Tassos Mitropoulos – Κλέλια Πανταζή

Εύη Αδάμ – Tassos Mitropoulos – Δανάη Λιβιεράτου – Χριστίνα Παππά

Tassos Mitropoulos – Τόνια Φουσέκη

 

Vegas

Νάιρα Αλεξοπούλου – Τραϊάνα Ανανία

Κατερίνα Ευαγγελινού – Tassos Mitropoulos – Χριστίνα Κανελλοπούλου – Κώστας Κοκκινάκης

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More