Αθηνά Ευμορφιάδη: Παντρεύεται τον εκλεκτό της καρδιάς της, Γιάννη Μαυροκορδάτο αυτή την ώρα – Φωτογραφίες

Τον εκλεκτό της καρδιά της, Γιάννη Μαυροκορδάτο παντρεύεται αυτή την ώρα η Αθηνά Ευμορφιάδη στον ιερό ναό Αγίου Ανδρέα στη Νέα Μάκρη.

Η πρώην παίκτρια του Survivor είχε ήδη δηλώσει μέσα από το παιχνίδι ότι είναι πάρα πολύ ερωτευμένη με τον σύντροφό της και ότι πολύ σύντομα θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου και έτσι έγινε.

Πιο συγκεκριμένα, λίγο μετά της 18:00 το απόγευμα της Κυριακής 11/9 η Αθηνά Ευμορφιάδη και ο σύντροφός της, Γιάννης ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου σε μια υπέροχη τελετή.

Φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού που βρέθηκαν στον γάμο, δεν σταμάτησαν να δημοσιεύουν φωτογραφίες και βίντεο από το μυστήριο, με τους περισσότερους να απαθανατίζουν την πανέμορφη νύφη, που έλαμπε από ευτυχία στο λευκό νυφικό της.

Ανάμεσα στους καλεσμένους είδαμε και κάποιους από τους πρώην συμπαίκτες της στο ριάλιτι επιβίωσης, όπως η Βρισηίδα Ανδριώτου, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, ο Σπύρος Μαρτίκας, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και πολλοί άλλοι.

Ποια είναι η Αθηνά Ευμορφιάδη

Η Αθηνά Ευμορφιάδη είναι μια από τις διαγωνιζόμενες που γνωρίσαμε στο φετινό κύκλο του Survivor, όπου κατάφερε να κερδίσει τους ενδιαφέρουν του κοινού με τον έντονο χαρακτήρας της.

Η πρωταθλήτρια του kick box παρέμεινε στο παιχνίδι για αρκετό καιρό, ωστόσο μετά από ένα τηλεφώνημα του συντρόφους της, Γιάννη Μαυροκορδάτου, αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς.

Η ίδια πλέον έχει επιστρέψει στην μεγάλη της αγάπη που είναι ο αθλητισμός, ενώ παράλληλα διανύει την πιο όμορφη φάση της ζωής της με την κόρη της και τον αγαπημένο της.

Read More

And More