Αθηνά Ευμορφιάδη: «Πέρασα δυο φορές το ίδιο πρόβλημα υγείας με την Ευρυδίκη»

Η Αθηνά Ευμορφιάδη εμφανίστηκε σήμερα στην εκπομπή “Love it” μέσω skype. Η πρώην παίκτρια του Survivor που αποχώρησε οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης την περασμένη Τετάρτη καθώς δε μπορούσε να αντέξει άλλο την απόσταση από την κόρη της μίλησε για όλα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι ενώ έκανε και μια αποκάλυψη που δεν περιμέναμε.

Συγκεκριμένα, η Αθηνά Ευμορφιάδη ανέφερε ότι στο παρελθόν έχει περάσει και η ίδια το ίδιο πρόβλημα υγείας με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και μάλιστα δυο φορές.

«Όταν έγινε το σκηνικό με τον Βαλάντη και την Ευρυδίκη για μένα ο Βαλάντης τελείωσε. Μίλησε σε μια γυναίκα που έχει περάσει ένα πάρα πολύ άσχημο συμβάν στη ζωή της, που το έχω περάσει κι εγώ και το προηγούμενο βράδυ το συζητάγαμε στη φωτιά. Αυτό που έχει περάσει η Ευρυδίκη το έχω περάσει και εγώ δυο φορές…

Είναι η πρώτη φορά που μίλησα ανοιχτά γι’ αυτό και γι΄αυτό δέσαμε πολύ με την Ευρυδίκη. Ήταν η πρώτη φορά που μίλησα σε άνθρωπο που δε γνωρίζω. Αν δεν το προλάβαινα θα είχα φύγει τώρα από τη ζωή. Πέρασα δύσκολα με τη συγκεκριμένη αρρώστια και δεν ήταν μια η φορά, ήταν δυο» εξομολογήθηκε η Αθηνά Ευμορφιάδη.

Read More

And More