Αθηνά Μαξίμου – Αιμίλιος Χειλάκης: Μαζί στην ζωή, μαζί και στη σκηνή γι’ ακόμη μια φορά! [pics]

Η Αθηνά Μαξίμου και ο Αιμίλιος Χειλάκης είναι η απόδειξη πως ο γάμος δεν σκοτώνει τον έρωτα! Μάλιστα, οι δύο ταλαντούχοι ηθοποιοί δεν μοιράζονται μόνο την ζωή τους, αλλά σχεδόν από το 2005 συνεργάζονται επαγγελματικά και στο θέατρο με μεγάλη επιτυχία. Η Αθηνά και ο Αιμίλιος αποδεικνύουν ότι το πολύ μαζί δεν φέρνει τη ρουτίνα αλλά τους φέρνει πιο κοντά, ενώ η σχέση τους μετρά ήδη 15 χρόνια.

Το αγαπημένο ζευγάρι της εγχώριας showbiz το φετινό καλοκαίρι έκανε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα με την παράσταση «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας» του Σαίξπηρ, σε σκηνοθεσία Αιμίλιου Χειλάκη και Μανώλη Δούνια. Μετά από ένα γεμάτο καλοκαίρι γεμάτο ταξίδια και παραστάσεις, το «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας» έκανε πρεμιέρα στο Θέατρο Βεάκη στο κέντρο της Αθήνας. Η Αθηνά και ο Αιμίλιος έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό!

Στους κεντρικούς ρόλους ο Αιμίλιος Χειλάκης αναλαμβάνει τον διπλό ρόλο του Θησέα και του βασιλιά των ξωτικών Όμπερον και ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης ερμηνεύει τον Πάτο, έναν από τους πιο αξιαγάπητους και κωμικούς χαρακτήρες του παγκόσμιου δραματολογίου. Τον ρόλο της βασίλισσας των ξωτικών Τιτάνιας ερμηνεύει η Αθηνά Μαξίμου και τον εμβληματικό Πουκ ο Μιχάλης Σαράντης.

Δες φωτογραφίες από την πρεμιέρα:

“Από το 2005, λοιπόν, δεν έχει αλλάξει κάτι στη συνθήκη σεβασμού του προσώπου «Αθηνάς» προς το πρόσωπο «Αιμίλιος». Τα έχουμε βρει υποκριτικά και δεν έχουμε λόγους να μαλώνουμε. Έχουμε, όμως, πολλούς λόγους να θαυμάζουμε ο ένας τον άλλο. «Σε θαυμάζω γιατί σήμερα που ήμουν κακός συνεργάτης, κράτησες την ψυχραιμία σου και δεν με διαολόστειλες», είχε δηλώσει ο ταλαντούχος ηθοποιός πριν μερικούς μήνες στο People για τις συνεργασίες του με τη γυναίκα του.

Λίγα λόγια για το έργο:

Το «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας» είναι μια γιορτινή κωμωδία, ένα ερωτικό γαϊτανάκι που σοβαρολογεί χωρίς ποτέ να σοβαρεύεται. Είναι μια σπαρταριστή κωμωδία που όμως έχει σκοτεινό και βίαιο υπόβαθρο. Στο έργο αυτό που υμνεί την φύση και τον έρωτα, το όνειρο μπλέκεται με την πραγματικότητα, η φαντασίωση με τον εφιάλτη, η αγνή αγάπη με την ερωτική μανία. Ο μηχανισμός που πυροδοτεί τα πάντα είναι ο έρωτας. Ο έρωτας ανατρέπει την κοινή λογική, μεταμορφώνει, προκαλεί το χάος, πολιορκεί ανθρώπους και θεούς καθώς οι κρυφές επιθυμίες και τα ερωτικά απωθημένα κατευθύνουν τη μοίρα των προσώπων.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More