Αθηνά Μαξίμου για τις ερωτικές σκηνές του Αιμίλιου Χειλάκη: «Κάνω πως είμαι μια άγνωστη και τον θαυμάζω»

Για την τηλεοπτική συνύπαρξη με τον σύζυγό της Αιμίλιο Χειλάκη, αλλά και το πως αντιμετωπίζει τις θαυμάστριές του, μίλησε η Αθηνά Μαξίμου στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Νινιού.

«Είμαι πολύ ευγνώμων που μετά από πολλές αρνήσεις μου για σίριαλ στην τηλεόραση, βρέθηκα στους Πανθέους… Στην κοινή σκηνή που είχαμε με τον Αιμίλιο συνειδητοποιήσαμε ότι είναι η πρώτη φορά που βρεθήκαμε μπροστά σε κάμερα μαζί, ήταν πολύ μεγάλη έκπληξη και για εμάς. Δεν τσακωνόμαστε, έχουμε περάσει από αυτή τη φάση, ξέρει πια ο ένας τι αρέσει στον άλλον, μόνο για αστεία πράγματα θα τσακωθούμε που είναι και χαριτωμένα» είπε η Αθηνά Μαξίμου για τη συνύπαρξη με τον Αιμίλιο Χειλάκη στους Πανθέους.

«Όταν έκανα ψυχοθεραπεία, επέλεξα να το κάνω με κάποιον ειδικό, δεν πήγα ποτέ σε σύμβουλο γάμου» ανέφερε σε άλλο σημείο η ηθοποιός.

Ακόμη, η Αθηνά Μαξίμου παραδέχτηκε ότι έχει έρθει σε δύσκολη θέση με θαυμάστρια του Αιμίλιου Χειλάκη, ωστόσο, όπως είπε, υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη ανάμεσά τους.

«Δεν ξέρω τη συνταγή για έναν πετυχημένο γάμο. Ξέρω μόνο ότι όταν δυο άνθρωποι αγαπιούνται βαθιά, είναι σίγουρο ότι θα βρουν τον τρόπο να είναι μαζί. Όταν δυο άνθρωποι δεν αγαπιούνται τόσο βαθιά, το ελάχιστο μπορεί να είναι ικανό να τους χωρίσει. Έχω βρεθεί σε δύσκολη θέση με φλερτ θαυμάστριας στον Αιμίλιο, αλλά έχουμε εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλο, ξέρουμε ότι δε χρειάζεται να εμπλακούμε σε αυτό. Ξέρει ο ένας για τον άλλον ότι θα ανταπεξέλθει μόνος του και θα ανταπεξέλθει καλά…

Όταν βλέπω τις ερωτικές σκηνές που παίζει, κάνω πως είμαι μια άγνωστη και τον θαυμάζω. Είμαι κι εγώ θαυμάστριά του. Έχουμε αφήσει πίσω την υιοθεσία ενός παιδιού. Θεωρώ ότι το να γίνει γονέας ένας άνθρωπος, χωρίς να είμαι απόλυτη, νομίζω ότι έχει ημερομηνία λήξης. Στην ηλικία που είμαι αυτή τη στιγμή θεωρώ ότι δεν θα είχα το κουράγιο ούτε τις αντοχές να ανταπεξέλθω σε ένα παιδί…»

«Έχουν πει να πάω σπίτι μου, γιατί είμαι ατάλαντη και κακή, δεν με εκπλήσσει, ούτε με παίρνει από κάτω, για όλους λέγονται τέτοια πράγματα», είπε κλείνοντας.

Read More

And More