Αθηνά Μαξίμου: Η εξομολόγηση για τη σχέση της με τον Αιμίλιο Χειλάκη – «Αποφασίσαμε να μην κάνουμε παιδιά»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη παραχώρησε συνέντευξη η Αθηνά Μαξίμου.

Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση της με τον Αιμίλιο Χειλάκη, για το ενδεχόμενο να αποκτήσουν παιδιά αλλά και για το κίνημα #metoo.

«Υπήρξε στιγμή που ήθελα βοήθεια και πήγα σε ψυχολόγο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Συνέβη κάτι στη ζωή μου που είχα την αίσθηση ότι είχα χάσει το “εγχειρίδιο”. Ο Αιμίλιος ήταν δίπλα μου. Υπάρχει κίνδυνος όταν κάνει μόνο ο ένας ψυχανάλυση. Με τον Αιμίλιο πηγαίνουμε μαζί.

Είμαστε μαζί από το 2005 με τον Αιμίλιο. Φυσικά και έχουμε περάσει κρίση στη σχέση μας. Το θέμα είναι να τα βάζεις κάτω με τον άνθρωπό σου και να βλέπεις αν αυτή η κρίση ξεπερνιέται. Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς τον Αιμίλιο, είναι ο άνθρωπος της ζωής μου», εξομολογήθηκε αρχικά η Αθηνά Μαξίμου.

Η Αθηνά Μαξίμου αναφέρθηκε στην συνέχεια και στις σκέψεις της για την υιοθεσία ενός παιδιού: «Όσοι έχουν μπει στη διαδικασία υιοθεσίας ξέρουν ότι δεν είναι κάτι εύκολο. Πήραμε μια κοινή απόφαση με τον Αιμίλιο ότι έχουμε βάλει μια τελεία σε αυτό. Τα παιδιά μας είναι οι παραστάσεις. Δεν είναι απαραίτητο όλοι να γίνουν γονείς, είναι εγωιστικό να θέλεις σώνει και ντε να αποκτήσεις παιδί. Δεν μπορώ να πάω 60 χρονών και να θέλω ένα παιδί, το θεωρώ πολύ εγωιστικό, αυτό το παιδί όταν θα είναι 10 χρονών θα έχει ένα γονιό 70».

Σχετικά με το κίνημα MeToo και για όσα ήρθαν «στο φως» της δημοσιότητας μέσω των σχετικών καταγγελιών, η Αθηνά Μαξίμου αποκάλυψε: «Φυσικά και έχω ζήσει, και έχω βιώσει, και έχω δει δύσκολες καταστάσεις, και είναι ευοίωνο που άνοιξαν οι γυναίκες την ψυχή τους και έδειξαν το τραύμα τους. Χρειάζεται μεγάλη γενναιότητα».

Read More

And More