Αθηνά Μαξίμου: Κομψή εμφάνιση στο θέατρο για να απολαύσει τον Αιμίλιο Χειλάκη! [pics]

Eπίσημη πρεμιέρα χθες για τον πολυβραβευμένο “Φάρο” στο θέατρο Αθηνών σε σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη. Το θέατρο χθες γέμισε από προσωπικότητητες της ελληνικής showbiz, οι οποίοι έσπευσαν στην πρεμιέρα και απόλαυσαν μια υπέροχη παράσταση με πρωταγωνιστές πέντε άντρες! Τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, τον Αιμίλιο Χειλάκη, τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο, τον Νίκο Ψαρρά και τον Προμηθέα Αλειφερόπουλο.

Ανάμεσα στους θεατές η σύζυγος ενός εκ των πρωταγωνιστών Αθηνά Μαξίμου η οποία ξεχώρισε με την σικάτη εμφάνισή της και καμάρωσε στην σκηνή τον σύζυγό της Αιμίλιο Χειλάκη. Η Αθηνά έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της στο Ηello για ποιο λόγο παντρεύτηκε με τον Αιμίλιο μετά από ένα χρόνο σχέσης:

” Γιατί θέλαμε να κάνουμε ένα μεγάλο πάρτι, για να πούμε σε όλους τους φίλους μας «Κοιτάξτε, είμαστε μαζί». Από την άλλη, θεωρώ πως είναι ένα ωραίο μυστήριο, που αξίζει να το ζήσει κανείς. Θυμάμαι πως είπα στη μητέρα μου να ζητήσει από τον ιερέα να διαβάσει όλα τα κείμενα και να μην τα κόψει. Μ’ έναν τρόπο τα πράγματα γίνονται μυστηριακά, γιατί επί πολλούς αιώνες λέγονται τα ίδια λόγια και δύο άνθρωποι αγαπιούνται την ώρα που συμβαίνει. Ακόμη και τίποτε να μη σημαίνουν για κάποιον, κουβαλούν την ενέργεια ανθρώπων και αιώνων. Από μόνο του αυτό είναι συγκινητικό”.

Η υπόθεση
Παραμονή Χριστουγέννων, στο υπόγειο ενός σπιτιού, σ’ έναν παραθαλλάσιο οικισμό στα βόρεια του Δουβλίνου, ενώ έξω μαίνεται η καταιγίδα, τέσσερεις φίλοι κι ένας μυστηριώδης ξένος θα περάσουν τη νύχτα γιορτάζοντας με τον τρόπο που ξέρουν: παίζοντας χαρτιά και πίνοντας.
Ο Σάρκυ έχει επιστρέψει μετά από καιρό, για να προσέχει τον Ρίτσαρντ, τον μεγαλύτερο αδελφό του, που τυφλώθηκε πρόσφατα. Στη γιορτινή βραδιά είναι μαζί τους ο Ιβάν κι ο Νίκυ, φίλοι αδελφικοί, στο ποτό και τις αποτυχίες της ζωής. Κι ένας ακόμη απρόσκλητος επισκέπτης, ο κύριος Λόκχαρτ, που κανείς δεν τον γνωρίζει, ενώ εκείνος μοιάζει να γνωρίζει πολλά.

Read More

And More