Αθηνά Μαξίμου: Στο θέατρο με εντυπωσιακή εμφάνιση! Φωτογραφίες

Είναι μαζί πάνω από δέκα χρόνια και είνα αγαπημένοι κι ευτυχισμένοι! Από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της ελληνικής showbiz o Αιμιλιος Χειλάκης και η Αθηνά Μαξίμου, απολαμβάνουν τον έρωτά τους και αρκετά συχνά τις θεατρικές συνεργασίες τους.

Το ζευγάρι βρέθηκε προχθές στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “Ας ερχόσουν για λίγο” με πρωταγωνιστές τον Γιάννη Μπέζο και την Τάνια Τρύπη και πόζαραν χαμογελαστοί στους φωτογράφους. Η Αθηνά μάλιστα εντυπωσίασε με το λουκ που επέλεξε για τη βραδιά. Η ηθοποιός διάλεξε έντονα χρώματα όπως το μωβ και το φούξια ενώ συμπλήρωσε το λουκ της με δικτυωτό καλσόν και μωβ peep toe! Στο ιδιαίτερο λουκ της ηθοποιού, έδωσε άλλη νότα, η εντυπωσιακή γεμάτη χρώματα τσάντα.

Ο Αιμίλιος και η Αθηνά είναι πολλά χρόνια μαζί και ο ηθοποιός έχει δηλώσει σε συνέντευξή του για την γυναίκα του:

“Με έχει κάνει σε πολλά καλύτερο άνθρωπο. Το κυνηγήσαμε για να είμαστε μαζί, προ δεκαετίας. Σχεδόν δέκα χρόνια είμαστε σε μεγάλη κατάσταση έρωτος. Είναι σαν δύο κομμάτια πάζλ, τα οποία αποφάσισαν να ταιριάξει το ένα με το άλλο. Είμαστε ένας άνθρωπος η Αθηνά κι ένας άλλος εγώ και είναι υπέροχο να λες “ό,τι με χωρίζει το πετάω. Θα είμαι δίπλα του ή δίπλα της με αυτό που με ενώνει”. Με έναν τρόπο κολλήσαμε, έχοντας πάρει απόφαση να διώξουμε τα πράγματα που μας κρατάνε μακριά. Διότι για κάποιο χρονικό διάστημα δεν μπορούσαμε να είμαστε μαζί. Είναι μεγάλη μαγκιά να είσαι με έναν άνθρωπο. Έχεις αφήσει πολλά πίσω σου για να το πετύχεις. Εξάλλου, αν η Αθηνά ήταν ίδια με μένα, θα την είχα χωρίσει. Ζηλεύω το μέτρο της Αθηνάς, εγώ είμαι αμετροεπής, σε όλα”.


Read More

And More