Αθηνά Οικονομάκου: Απόδραση στην Κωνσταντινούπολη! Με ποιους και γιατί ταξίδεψε;

Ενάμισι μήνα μετά το ταξίδι της στην Γαλλία, η Αθηνά Οικονομάκου έφτιαξε βαλίτσες και αποχωρίστηκε ξανά για λίγες μέρες τους άνδρες της ζωής της. Η πρωταγωνίστρια της καθημερινής σειράς του Alpha “Έλα στη θέση μου” θα περάσει το τριήμερο της 25ης Μαρτίου στην Κωνσταντινούπολη μαζί με τις αγαπημένες της φίλες και συνεργάτιδες. Η Αθηνά λατρεύει τα ταξίδια και αυτός είναι και ο λόγος που μαζί με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο, έχουν επισκεφτεί κάποια από τα πιο μαγικά μέρη του πλανήτη.

Αυτή τη φορά βέβαια, ο λόγος του ταξιδιού δεν είναι η αναψυχή, καθώς η Αθηνά βρέθηκε στην ιστορική Κωνσταντινούπολη, προκειμένου να δώσει το παρών σε ένα show αφιερωμένο στην τέχνη του κοσμήματος. Η ηθοποιός εδώ και λίγα χρόνια έχει δική της εταιρεία με κοσμήματα, γεγονός που της αποσπά πολλές ώρες της ημέρας της. Η γλυκιά μανούλα ως λάτρης των social media και ιδίως του Instagram δεν θα γινόταν να μην μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από τις πρώτες ώρες της εκεί.

Όπως θα δεις, η Αθηνά είναι ενθουσιασμένη με το ταξίδι της και απολαμβάνει τις ομορφιές της γειτονικής χώρας. Δεδομένου ότι η ηθοποιός έχει γενικά μια καθημερινότητα γεμάτη υποχρεώσεις αυτό το ταξίδι αποτελεί ένα ευχάριστο διάλειμμα από την ρουτίνα της Αθήνας.

Δες τα στιγμιότυπα:

Read More

And More