Αθηνά Οικονομάκου: Το 2018 θα είναι η χρονιά της!

Το 2017 έφυγε και για την Αθηνά Οικονομάκου, ήταν μια καθοριστική χρονιά… Τα επαγγελματικά της απογειώθηκαν, με το δικό της εγχείρημα μάλιστα να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Φίλιππο Μιχόπουλο, έχοντας δίπλα της τους πραγματικά αγαπημένους της ανθρώπους και το σημαντικότερο όλων, έμεινε έγκυος και είναι σε γλυκιά αναμονή για τον καρπό του μεγάλου έρωτά της.

Καλή Χρονιά σε όλους! Με υγεία, αγάπη, χαμόγελα και πολλές αγκαλιές. Δυνατές αγκαλιές… από εκείνες που σου κόβουν την ανάσα”, ήταν οι πρώτες της ευχές για το 2018 στους διαδικτυακούς της φίλους και συνέχισε με πολλές ακόμη. Με λόγια που στην ίδια είδε να συμβαίνουν, γιατί πολύ απλά πίστεψε στον εαυτό της και το ίδιο παροτρύνει να κάνουν και όλοι οι υπόλοιποι.

Αυτή η νέα χρονιά, θα φέρει την μεγαλύτερη και πιο καθοριστική αλλαγή στη ζωή της ηθοποιού, αυτή της μητρότητας. Η Αθηνά Οικονομάκου, είναι έτοιμη να υποδεχτεί το καλύτερο δώρο και όπως έχει πει πρόκειται να είναι η μοναδική της προτεραιότητα και να ελαττώσει αρκετά τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Σε κάθε της φωτογραφία φαίνεται ο ενθουσιασμός της και η γλυκιά ανυπομονησία για το θείο αυτό δώρο.

https://www.instagram.com/p/Bdao9fJFwlB/?taken-by=athinao1konomakou

https://www.instagram.com/p/Bdc56CYFp7_/?taken-by=athinao1konomakou

https://www.instagram.com/p/BdUsWPCFkrI/?taken-by=athinao1konomakou

Read More

And More