Αθηνά Οικονομάκου: Αναπολεί τις ωραίες στιγμές που πέρασε στη Βενετία με τον σύζυγό της

Στην Ιταλία και συγκεκριμένα στην Βενετία ταξίδεψε η Αθηνά Οικονομάκου με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο. Η όμορφη ηθοποιός, που διανύει τον έέβδομο μήνα της πρώτης της εγκυμοσύνης, μαζί με τον επιχειρηματία έκαναν πριν λίγες μέρες το πρώτο τους ταξίδι μετά το γάμο τους. Μία απόδραση που ήταν πολύ ξεχωριστή αφού σε λίγους μήνες θα έρθει στη ζωή τους και το πρώτο τους παιδί.

Και μπορεί να έχουν πλέον επιστρέψει στην καθημερινότητά τους και τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις αλλά η Αθηνά Οικονομάκου δεν σταματά να αναπολεί όμορφες στιγμές από την απόδρασή τους. Λίγες μόλις ώρες μετά το συγκινητικό τελευταίο γύρισμα της σειράς “Ελα στη θέση μου”.

Η ίδια επιθυμεί να αφοσιωθεί στο μεγάλωμα του μωρού της και για αυτό και είχε φροντίσει να ενημερώσει εγκαίρως για να βρεθεί τρόπος να “φύγει” από τη σειρά. Βέβαια, όσο και να ήταν προετοιμασμένη έζησε στιγμές συγκίνησης στις τελευταίες της σκηνές.

Η Αθηνά Οικονομάκου μέσα από τα social media της μοιράστηκε κάποιες backstage στιγμές. όπως κάνει πάντα, με τους συμπρωταγωνιστές της και μέλη της παραγωγής.

Read More

And More