Αθηνά Οικονομάκου: Απαθανατίζει τον Φίλιππο Μιχόπουλο και τον Λευτέρη Σουλτάτο ως “Easy riders”

H Αθηνά Οικονομάκου και η Βάσω Λασκαράκη μετρούν πολλά χρόνια φιλίας, αφού γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς “Κλεμμένα Όνειρα” και από τότε είναι αχώριστες! Οι δυο επιτυχημένες ηθοποιοί επισφράγισαν τη φιλία τους και μια κουμπαριά, αφού η Βάσω Λασκαράκη είναι μία από τις νονές του γιου της πρωταγωνίστριας της σειράς “Έλα στη θέση μου”, Μάξιμο.

Πλέον, και οι σύζυγοί τους, Φίλιππος Μιχόπουλος και ο Λευτέρης Σουλτάτος, έχουν δεθεί μεταξύ τους με αποτέλεσμα να περνούν πολλές ώρες μαζί κάνοντας πολλά και διαφορετικά πράγματα. Ένα από τα κοινά που έχουν οι δύο άντρες είναι η αγάπη τους για τις μηχανές. Ο επιχειρηματίας και ο σεφ λατρεύουν τις βόλτες με τις γρήγορες μηχανές και έτσι, όταν οι υποχρεώσεις τους τους το επιτρέπουν φοράνε τα κράνη τους και ασχολούνται με το αγαπημένο τους σπορ.

Σε μία από τις πρόσφατες εξορμήσεις τους η Αθηνά Οικονομάκου απαθανάτισε τα δύο αγόρια μαζί με την παρέα τους. Φορώντας τα κατάλληλα ρούχα οι τέσσερίς τους ποζάρουν στο φακό λίγο πριν καβαλήσουν τις μηχανές τους.

Δες τις φωτογραφίες:

Οι Easy riders επέστρεψαν!

Read More

And More