Αθηνά Οικονομάκου: Απόδραση στο Μιλάνο μαζί με τις φίλες της [pics,video]

Ένα σύντομο διάλειμμα από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητάς της θέλησε να κάνει η Αθηνά Οικονομάκου και έτσι ταξίδεψε στη γειτονική χώρα και συγκεκριμένα στο Μιλάνο μαζί με τις φίλες της! Το ταξίδι μπορεί να μην είναι μόνο αναψυχής αλλά και επαγγελματικό, αφού οι φίλες της είναι παράλληλα και συνεργάτιδές της στην εταιρεία με κοσμήματα που διαθέτει.

Οι τρεις γυναίκες επισκέπτονται την πρωτεύουσα της μόδας ανά διαστήματα προκειμένου να εμπνευστούν και να προμηθευτούν υλικά για τα δημιουργήματά τους. Η Αθηνά Οικονομάκου λατρεύει τις αποδράσεις σε πόλεις του εξωτερικού και συνεπώς δεν είναι τυχαίο που επέλεξε να περάσει τις πρώτες ημέρες του 2020 στην Νέα Υόρκη μαζί με τον άνδρα της ζωής της, Φίλιππο Μιχόπουλο, και φυσικά τους φίλους τους.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς “Έλα στη θέση μου” είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα social media και ειδικά στο Instagram, αφού της αρέσει να επικοινωνεί στιγμές από τη ζωή της με τους διαδικτυακούς φίλους της. Η Αθηνά Οικονομάκου, μαγεμένη από το Μιλάνο, δημοσίευσε στο προφίλ της φωτογραφίες και στιγμιότυπα από τα μέρη που επισκέφτηκε και τις ξέγνοιαστες βόλτες της μαζί με τις κολλητές της.

Δες φωτογραφίες και βίντεο:

Η Αθηνά Οικονομάκου απολαμβάνει γι’ ακόμα μια φορά την επίσκεψή της στην πρωτεύουσα της μόδας!

Read More

And More