Αθηνά Οικονομάκου: Απόδραση στον τόπο καταγωγής της με την οικογένειά της! [pics]

Οι καλοκαιρινές διακοπές για την Αθηνά Οικονομάκου δεν έχουν τελειώσει!

Λίγες μέρες μετά την επιστροφή της στην Αθήνα και στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, τα γυρίσματα του Έλα στη θέση μου και το showroom που διατηρεί στο Κολωνάκι, η αγαπημένη ηθοποιός έφτιαξε τις βαλίτσες της και έφυγε την Λακωνική Μάνη, μαζί με την οικογένειά της.

Ως λάτρης των social media και ειδικά του Instagram, μάλιστα, από την ώρα που έφτασε στον τόπο καταγωγής της δεν έχει σταματήσει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από τις ξέγνοιαστες και χαλαρές στιγμές που περνά εκεί.

Το πρώτο πράγμα που αποκάλυψε, λοιπόν, ήταν ότι απόλαυσε τις βουτιές της στην παραλία του Αλμυρού, μαζί με αγαπημένους της φίλους, μεταξύ των οποίων βρισκόταν και η συνάδελφός της, Πένυ Αγοραστού. Στη συνέχεια παρουσίασε την πέτρινη δημιουργία που έφτιαξε με τον άντρα της ζωής της, Φίλιππο Μιχόπουλο, ενώ μοιράστηκε και μια topless φωτογραφία που έβγαλε καθισμένη στην ακροθαλασσιά. Το εξωτικά μαυρισμένο κορμί της, όπως ήταν αναμενόμενο, έκλεψε τις εντυπώσεις.

Το ίδιο βράδυ, μας έδωσε μια γεύση από την βραδινή έξοδο που έκαναν όλοι μαζί σε γνωστό εστιατόριο της περιοχής, όπου δείπνησαν και απόλαυσαν λαχταριστές γλυκιές δημιουργίες, που ενθουσίασαν την Αθηνά. Έτσι, τις φωτογράφησε και “ανέβασε” σχετικό στιγμιότυπο στα instastories της.

Δες τις αναρτήσεις της:

Read More

And More