Αθηνά Οικονομάκου: Αποκάλυψε πόσα κιλά έχει πάρει στη δεύτερη εγκυμοσύνη της

Η Αθηνά Οικονομάκου πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς είναι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της! Η αγαπημένη ηθοποιός διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και ανυπομονεί να χαρίσει ένα αδερφάκι στον γιο της, Μάξιμο. Μπορεί να άργησε να το αποκαλύψει, ωστόσο πλέον η κοιλίτσα της δεν κρυβόταν και… δεν είχε άλλη επιλογή!

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και βρίσκεται σε συχνή επαφή με τους θαυμαστές της και τους διαδικτυακούς της φίλους. Μάλιστα, σε ερώτηση follower της σχετικά με πόσα κιλά έχει πάρει στη δεύτερη εγκυμοσύνη της, η ηθοποιός δεν δίστασε να απαντήσει πως μέχρι στιγμής έχει πάρει 8 κιλά.

Διάβασε επίσης: Αθηνά Οικονομάκου – Η αντίδραση του συζύγου και του γιου της στην εγκυμοσύνη 

«Επειδή είμαι πολύ ενεργή στα social media και ανεβάζω σχεδόν καθημερινά φωτογραφίες, ένιωθα ότι δεν μπορούσα να το κρύβω άλλο. Μέχρι τότε αναγκαζόμουν ακόμη και να κάνω Photoshop στην κοιλιά μου για να μη φαίνεται η εγκυμοσύνη μου. Και παρόλο που αρκετοί άνθρωποι του χώρου έμαθαν στην πορεία ότι είμαι έγκυος, δεν το είπαν, σεβόμενοι ότι είναι ένα πολύ ευαίσθητο θέμα, το οποίο θα ανακοίνωνα όταν η ίδια θα ένιωθα έτοιμη. Δεν έχω πουλήσει ποτέ την προσωπική μου ζωή, οπότε δεν θα πουλούσα την εγκυμοσύνη μου στο Instagram για να πάρω followers ή likes. Αποφάσισα να την ανακοινώσω μέσα από τα social media γιατί ένιωθα άβολα που έπρεπε να καλύπτω την κοιλίτσα μου στις φωτογραφίες» δήλωσε στη συνέντευξή της στο περιοδικό OK όσον αφορά στις φωτογραφίες που ανεβάζε στο Instagram.

Read More

And More