Αθηνά Οικονομάκου: Αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει

Το φύλο του μωρού που περιμένει αποκάλυψε πριν λίγη ώρα μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Αθηνά Οικονομάκου που πλέον μπήκε στον 8ο μήνα της κύησης.

Η γνωστή ηθοποιός και επιχειρηματίας είχε καταφέρει αρχικά να κρύψει την είδηση της δεύτερης εγκυμοσύνης της για αρκετό καιρό και το αποκάλυψε μόνο όταν πλέον η κοιλίτσα της δε μπορούσε να κρυφτεί άλλο. Αυτό που δεν είχε αποκαλύψει όμως είναι αν το αδερφάκι που θα χαρίσει στον γιο της Μάξιμο θα είναι αγοράκι ή κοριτσάκι.

Πριν λίγο καιρό μάλιστα ποζάροντας με ένα τεράστιο χαμόγελο και τη φουσκωμένη της κοιλίτσα, είχε ζητήσει από τους διαδικτυακούς της φίλους να κάνουν τη δική τους πρόβλεψη για το φύλο του μωρού. Τότε οι περισσότεροι ψήφισαν πως το δεύτερο μωράκι της Αθηνάς Οικονομάκου από τον γάμο της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο θα είναι κοριτσάκι με την ίδια να μην διαψεύδει αλλά ούτε και να το επιβεβαιώνει.

Σήμερα όμως το μυστήριο λύθηκε αφού η Αθηνά ποζάροντας μέσα στο καινούργιο παιδικό δωμάτιο και κρατώντας ένα παιδικό φορεματάκι στο χέρι της έγραψε : “It’s a girl !” επιβεβαιώνοντας τις προβλέψεις των ακολούθων της.

Read More

And More