Αθηνά Οικονομάκου: Απολαμβάνει το Λονδίνο μετά την… βασιλική της εμφάνιση στο Ascot! [pics,video]

Είναι στα καλύτερά της και δεν το κρύβει. Η Αθηνά Οικονομάκου ζει το όνειρό της και απολαμβάνει την κάθε στιγμή κάνοντας ταξίδια που λατρεύει) και ανακαλύπτοντας νέα πράγματα. Αυτήν τη φορά, μάλιστα η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε στο Λονδίνο μαζί με την Χριστίνα Κοντοβά και έζησε μια μοναδική εμπειρία ζωής, καθώς έδωσε το «παρών» σε event με… βασιλικό αέρα!

Και κάπως έτσι το απόγευμα του Σαββάτου βρέθηκε ως καλεσμένη διάσημης εταιρίας ρολογιών στο Royal Ascot: τις βασιλικές Ιπποδρομίες που διοργανώνονται τα τελευταία 300 χρόνια και στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκεται η βασιλική οικογένεια, η οποία πάντα δίνει το παρών.

Κάνοντας μάλιστα, grande εμφανίσεις, η Αθηνά Οικονομάκου και η Χριστίνα Κοντοβά, κατάφεραν να δουν από κοντά την Βασίλισσα Ελισάβετ και να ξεναγηθούν στους βασιλικούς στάβλους, λίγο πριν βρεθούν στα VIP για να παρακολουθήσουν από κοντά τους αγώνες.

Μετά το λαμπερό, όμως, event, τα δυο κορίτσια αποφάσισαν να κάνουν τις βόλτες τους στη βρετανική πρωτεύουσα. Έκαναν τις βόλτες  τους στο Hyde Park, στις μεγάλες λεωφόρους και τα εμπορικά καταστήματα και  πέρασαν φυσικά από τους μαγευτικούς κήπους του Τσέλσι.

Όσο για το βράδυ; Βρέθηκαν σε μια από τις πιο εμβληματικές θεατρικές παραστάσεις που παίζονται αυτήν την περίοδο στο Λονδίνο!

Οι βόλτες τους στο Λονδίνο:

Ενθουσιασμένη με τη βρετανική πρωτεύουσα η Αθηνά Οικονομάκου!

Read More

And More