Αθηνά Οικονομάκου: Αυτός είναι ο κρυφός επίγειος παράδεισός της! [pics,vid]

Μπορεί το Σαββατοκύριακο να γέμισαν από κόσμο οι παραλίες, η Αθηνά Οικονομάκου όμως είχε άλλα σχέδια, καθώς αναζητούσε την περιπέτεια με τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο και τον γιο τους Μάξιμο. Όλη η οικογένεια, θέλοντας να κάνει μια μίνι εξόρμηση εκτός σπιτιού, έψαξε και βρήκε μια πηγή πράσινου και όχι μόνο στην Αττική.

Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός και επιχειρηματίας βρέθηκε με τα αγαπημένα της πρόσωπα στο Διόνυσο και ανακάλυψε τον πιο εντυπωσιακό κρυφό επίγειο παράδεισο στην Αττική.  Ο λόγος για τον καταρράκτη του ρέματος της Ραπεντώσας, που βρίσκεται στις παρυφές της Πεντέλης στην ευρύτερη περιοχή της Ραπεντώσας του δήμου Διονύσου, λίγο βορειότερα από το μεγάλο λατομείο των Μαρμάρων Διονύσου και περιβάλλεται με μυστήριο και μυστικότητα, όπως και άλλα τοπία του βουνού.

Η Αθηνά ανακάλυψε αυτήν την όαση πράσινου στην Αττική και βρέθηκε την Κυριακή εκεί για να χαλαρώσει και να δροσιστεί, μιας και οι θερμοκρασίες όλο το Σαββατοκύριακο ήταν ιδιαίτερα υψηλές.

Η ίδια ανέβασε φωτογραφίες και video στο Instagram της αναφέροντας πως «ψάχνει για καταρράκτες», αλλά και ότι τελικά… «βρήκε τον παράδεισό της».

Και όπως καταλαβαίνεις τα μηνύματα των φίλων και των θαυμαστών της, δεν είχαν τέλος!

 

Read More

And More