Αθηνά Οικονομάκου: Αυτός είναι ο λόγος που θα εγκατασταθεί μόνιμα στην Σαντορίνη το φετινό καλοκαίρι!

Ήδη από την Μεγάλη Βδομάδα, η Αθηνά Οικονομάκου απολαμβάνει τις διακοπές της στην μαγευτική Σαντορίνη. Η αγαπημένη ηθοποιός περνάει τις άγιες μέρες του Πάσχα με την οικογένειά της αλλά και μερικούς από τους πιο καλούς της φίλους στο νησί των Κυκλάδων. Μάλιστα, όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα Real News, η Αθηνά και ο σύζυγός της Φίλιππος Μιχόπουλος θα αφήσουν την Μύκονο το φετινό καλοκαίρι όπου πήγαιναν κάθε χρόνο και θα βάλουν πλώρη για Σαντορίνη.

Ο λόγος είναι οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του επιχειρηματία, εξαιτίας των οποίων η οικογένεια θα εγκατασταθεί μόνιμα για όλο το καλοκαίρι στο κυκλαδίτικο νησί. Κάτι που περιμένει πώς και πώς η όμορφη ηθοποιός, καθώς θα αδράξει την ευκαιρία για να ηρεμήσει και να φορτίσει τις μπαταρίες της, απολαμβάνοντας συγχρόνως όμορφες στιγμές με τους δυο άντρες της ζωής της, τον Φίλιππο και τον μικρό Μάξιμο.

Μέχρι να επιστρέψει στην Αθήνα και στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, η Αθηνά Οικονομάκου απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές στην Σαντορίνη μαζί με τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα.

Read More

And More