Αθηνά Οικονομάκου: Αυτός είναι ο προορισμός που βρέθηκε μετά το Αίγιο! Η αναπάντεχη συνάντηση [pics,vid]

Μπορεί το προηγούμενο Σαββατοκύριακο να έκανε ηλιοθεραπεία στις παραλίες της Σαντορίνης, ωστόσο την Παρασκευή βρέθηκε… στην ηπειρωτική Ελλάδα! Ο λόγος για την Αθηνά Οικονομάκου, η οποία κάθε φορά που της δίνεται ευκαιρία για κάποιο ταξίδι, ετοιμάζει βαλίτσες, δίχως δεύτερη σκέψη! Αυτή τη φορά, η αγαπημένη ηθοποιός αναχώρησε για το Αίγιο, μέρος που έχει επισκεφτεί πολλές φορές, με σκοπό να χαλαρώσει από την απαιτητική της καθημερινότητα. Φυσικά πάντα μαζί της βρίσκεται η οικογένειά της, ο σύζυγός της Φίλιππος Μιχόπουλος και ο γιος τους Μάξιμος.

Αμέσως μετά το Αίγιο, η Αθηνά Οικονομάκου ταξίδεψε στα όμορφα Καλάβρυτα. Μάλιστα, φαίνεται πως η θερμοκρασία ήταν πιο χαμηλή και η ηθοποιός έβαλε τα φθινοπωρινά της ρούχα. Φορώντας τζιν και φούτερ πόζαρε στον Σταθμό Οδοντωτού στο χωριό Ζαχλωρού και υποδέχτηκε επίσημα το φθινόπωρο!

Εκεί που η Αθηνά έκανε βόλτες με το αμάξι… είχε και μια αναπάντεχη συνάντηση! Στον δρόμο τους βρέθηκαν δεκάδες κατσίκες και φυσικά η ηθοποιός – ως ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram – δεν θα μπορούσε να μην απαθανατίσει τη στιγμή με το κινητό της!

Read More

And More