Αθηνά Οικονομάκου: Εκδρομή στο κάστρο της Μονεμβασίας! [pics]

Στη Λακωνία απολαμβάνει τις φετινές διακοπές της και είναι στα καλύτερά της. Ο λόγος για την Αθηνά Οικονομάκου που το καλοκαίρι της ξεκίνησε από τη γενέτειρά της το Γύθειο, όπου βρίσκεται με τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο και τον γιο τους Μάξιμο. Το ζευγάρι χαλαρώνει πλάι στη θάλασσα και αυτές τις μέρες έκανε και μια όμορφη εκδρομή ως τη γραφική Μονεμβασία και το όμορφο κάστρο της.

«Η Μονεμβάσια ή Μονεμβασία ή Μονεμβασιά ή Μονοβάσια, γνωστή στους Φράγκους ως Μαλβαζία, είναι μια μικρή ιστορική πόλη της ανατολικής Πελοποννήσου, της επαρχίας Επιδαύρου Λιμηράς, στο Νομό Λακωνίας. Είναι περισσότερο γνωστή από το μεσαιωνικό φρούριο, επί του ομώνυμου “Βράχου της Μονεμβασιάς”, που αποτελεί στην κυριολεξία μικρή νησίδα που συνδέεται με γέφυρα σε σχηματιζόμενο λαιμό συνολικού μήκους 400 μέτρων με τη σημερινή παράλια κατ΄ έναντι πόλη επί της λακωνικής ακτής», έγραψε χαρακτηριστικά η Αθηνά Οικονομάκου και ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες με τα όμορφα μέρη που συνάντησε.

Η γνωστή ηθοποιός που κατάγεται από τη Λακωνία, επισκέπτεται πολύ συχνά την οικογένεια και τα αγαπημένα της πρόσωπα στην Πελοπόννησο και φυσικά κάνει την καλύτερη διαφήμιση στα μέρη της μέσα από τα social media.

Δες τις φωτογραφίες της:

Και οι βόλτες συνεχίζονται!

Read More

And More