3 sexy στιλ μαλλιών! Ένα για κάθε τύπο!

Είσαι από εκείνες που κόβουν τις σελίδες των περιοδικών και πηγαίνουν στον κομμωτή τους λέγοντάς του: “Θέλω αυτά τα μαλλιά;”. Σου έχω κάτι πιο ενδιαφέρον: τρία διαφορετικά χτένισματα για κάθε τύπο μαλλιών (σγουρά, ίσια, σπαστά) τα οποία υιοθέτησαν οι stars ακριβώς μια εβδομάδα πριν, δηλαδή στην βραδινή εξόρμησή τους το προηγούμενο Σάββατο. Και το καλύτερο; Δεν θα χρειαστεί να διαθέτεις εκτυπωτή στο σπίτι. Γιατί αυτά τα χτενίσματα δεν θα χρειαστεί να τα δείξεις στον κομμωτή σου. Είναι τόσο εύκολα που μπορείς να τα κάνεις και μόνη σου εδώ και τώρα!

Straight to heaven!

Από τότε που άφησε τα μαλλιά της να μακρύνουν κι έκοψε αφέλειες, η Christina Ricci είναι στα καλύτερά της! Φυσικά και δεν σου προτείνω να κόψεις αφέλειες μόνη σου όπως η Kate Moss αλλά μπορείς πάντα να επενδύσεις στις fake αφέλειες! Κοστίζουν περίπου 50 ευρώ και μπαίνουν “κουμπωτές”. Έτσι με μια κίνηση μπορείς να μεταμορφώσεις όλο το look σου (μάθε εδώ περισσότερες λεπτομέρειες για τις ψεύτικες αφέλειες).
Και κάτι ακόμη: αν έχεις αποφασίσει να κόψεις αφέλειες, προτού σηκώσεις το τηλέφωνο για να κλείσεις ραντεβού με τον κομμωτή σου,κάνε κλικ εδώ και δες ποιες αφέλειες ταιριάζουν στο δικό σου σχήμα προσώπου.

Σπάσ’ τα με… σπαστά!

Είναι το look που έκανε τάση η Gisele και σίγουρα θα μείνει στην ιστορία (δες εδώ ποια είναι τα πιο διαχρονικά κουρέματα). Οι κυματισμοί στα μακριά μαλλιά είναι μια sexy επιλογή που μπορείς εύκολα να κάνεις μόνη σου σπίτι. Ακολούθησε τις δύο εναλλακτικές μεθόδους είτε με ψαλίδι για μπούκλες είτε με βραστά ρόλεϊ (και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να δουλέψεις το σπάσιμο από το ύψος του αυτιού και κάτω) και κάνε την χωρίστρα στο πλάι αν αναζητάς ένα πιο classy αποτέλεσμα ή στη μέση για extra δόσεις sex appeal.

Cur(l)y on!

Και μια πολύ καλή επιλογή για όσες έχουν σγουρά μαλλιά (και νιώθουν κάπως παραμελημένες!) είναι και αυτή της Camilla Belle. Πώς θα το πετύχεις; Λούσε τα μαλλιά σου και άπλωσε mousse σε όλο το μήκος τους. Δημιούργησε μια χωρίστρα στο πλάι και ξεχώρισε δύο χοντρές μπροστινές τούφες τις οποίες θα ισιώσεις είτε με σεσουάρ και στρογγυλή βούρτσα είτε με μια πρέσα. Φόρμαρε τα μαλλιά σου με μια φισούνα και αφού στεγνώσουν πιάσε άτακτα μικρές τουφίτσες με τσιμπιδάκια. Το αποτέλεσμα πρέπει να είναι ατημέλητο και messy γι’ αυτό μην επιμείνεις στην λεπτομέρεια. Εξάλλου, το μη επιτηδευμένο είναι πάντα πιο sexy (και όχι μόνο στα μαλλιά!).

Read More

And More