Αθηνά Οικονομάκου: Επέστρεψε στην Σαντορίνη μαζί με τον γιο της! Οι καλοκαιρινές διακοπές τους μόλις ξεκίνησαν

Αξέχαστο πρόκειται να μείνει το φετινό καλοκαίρι στην Αθηνά Οικονομάκου, αφού θα το περάσει στην Σαντορίνη μαζί με τους άνδρες της ζωής της, τον ενός έτους Μάξιμο και τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο. Η ταλαντούχα ηθοποιός δεδομένου ότι πέρασε έναν απαιτητικό χειμώνα, αφού οι υποχρεώσεις ήταν πολλές, οι διακοπές της στο νησί των Κυκλάδων θα διαρκέσουν περισσότερο από ένα μήνα. Με την επιστροφή της στην πρωτεύουσα θα ξεκινήσει γυρίσματα για την σειρά “Έλα στη θέση μου”, η οποία πήρε το πράσινο φως για τη νέα σεζόν.

Το πρωί της Παρασκευής, η Αθηνά Οικονομάκου αναχώρησε αεροπορικώς με τον γιο της από την Αθήνα. Μπορεί να φτάσαμε στα τέλη του Ιούνη, όμως για χάρη της εμφάνισής της στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη μαζί με την Μαίρη Συνατσάκη και των Mad Video Music Awards, αποφάσισε να αναβάλλει για λίγο το ταξίδι της στην Σαντορίνη. Η εντυπωσιακή ηθοποιός είναι κατενθουσιασμένη που φέτος δεν θα περάσει το καλοκαίρι στο νησί των Ανέμων, αφού την έχει κουράσει η έντονη ζωή που υπάρχει εκεί.

Η Αθηνά Οικονομάκου ως λάτρης του Instagram δεν θα μπορούσε να μην μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους της στιγμές από τις πρώτες βόλτες της στο νησί!

Δες φωτογραφίες:

Η Αθηνά Οικονομάκου λατρεύει το καλοκαίρι!

Read More

And More