Αθηνά Οικονομάκου: Επιστροφή στην Σαντορίνη μαζί με την οικογένειά της! [pics, video]

Η Αθηνά Οικονομάκου ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων που λατρεύουν το καλοκαίρι και συνεχίζουν να το απολαμβάνουν στο νησί ακόμα και τον Σεπτέμβρη. Η γνωστή ηθοποιός μπορεί στα τέλη του Αυγούστου να έφυγε από την Σαντορίνη και να επέστρεψε στην πρωτεύουσα λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεών της, όμως έκλεψε πάλι λίγο χρόνο και βρέθηκε ξανά στο αγαπημένο της νησί.

Ειδικότερα, η Αθηνά Οικονομάκου ταξίδεψε, λίγο πριν το Σαββατοκύριακο μαζί με των ενάμισι έτους γιο της, Μάξιμο και τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο, στο κυκλαδίτικο νησί, προκειμένου να ζήσουν μερικές ακόμα ξέγνοιαστες στιγμές με θέα το απέραντο μπλε του Αιγαίου και να απολαύσει ο ένας τη συντροφιά του άλλου. Η γνωστή ηθοποιός ερωτεύτηκε την Σαντορίνη και έτσι δεν μπορεί παρά να επιστρέφει ξανά και ξανά στο αγαπημένο της μέρος!

Η Αθηνά Οικονομάκου έκανε την αποκάλυψη της οικογενειακής απόδρασης μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αφού μας έδειξε τις βουτιές της αλλά και το εντυπωσιακό ηλιοβασίλεμα που είδε μαζί με πολλούς ακόμα τουρίστες.

Δες φωτογραφίες:

Η Αθηνά Οικονομάκου αρνείται να αποχαιρετήσει το καλοκαίρι!

Read More

And More