Αθηνά Οικονομάκου: Έτσι αντέδρασε ο Φίλιππος Μιχόπουλος στη συμμετοχή της στο The Masked Singer

Την Αθηνά Οικονομάκου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Love It στα παρασκήνια του νέου σόου ΣΚΑΙ, The Masked Singer, όπου θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή.

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε στον δημοσιογράφο Χρήστο Λυσσέα τους λόγους για τους οποίους αποδέχτηκε την πρόταση, ενώ μίλησε και για όσα της είπε ο σύζυγός της, Φίλιππος Μιχόπουλος σχετικά με τη συμμετοχή της στο σόου.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, το αγαπώ αυτό το σόου γιατί γνωρίζω και το αμερικάνικο concept και για αυτόν τον λόγο συμμετέχω κιόλας, γιατί το στηρίζω πολύ και το πιστεύω πάρα πολύ, γιατί είμαι με φίλους και αυτό με κάνει να νιώθω μεγάλη άνεση και ευτυχία. Με αυτό το πρόγραμμα αισθάνθηκα ασφάλεια, με το concept, την παραγωγή, το κανάλι και τους υπόλοιπους συντελεστές», είπε αρχικά η ηθοποιός.

«Είμαι έτοιμη γιατί έχει περάσει αρκετός καιρός, ο μεγάλος είναι τεσσάρων ετών και η μικρή είναι εννιά μηνών και επίσης αυτός ήταν και ο λόγος που δέχτηκα την πρόταση, γιατί είναι συγκεκριμένες μέρες, συγκεκριμένες ώρες οπότε μπορώ να οργανώσω και εγώ το χρόνο μου ώστε να μην νιώθω ότι τα παιδιά τα αφήνω για μεγάλο χρονικό διάστημα και πιστεύω ότι μπορώ να το υποστηρίξω στη φάση της ζωής μου που βρίσκομαι τώρα», πρόσθεσε η Αθηνά Οικονομάκου αναφορικά με την τηλεοπτική επιστροφή της.

Όσον αφορά στην άποψη του συζύγου της για τη συμμετοχή της στο The Masked Singer, η Αθηνά Οικονομάκου δήλωσε: «Ο σύζυγός μου είναι πάντα θετικός, με στηρίζει πολύ σε ότι απόφαση για να πάρω, αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι η πρώτη φορά είδε ένα concept που μου έχει προταθεί και ήταν κατενθουσιασμένος και μου είπε συγκεκριμένα, “αυτό θα το κάνεις”».

Read More

And More