Αθηνά Οικονομάκου: Έτσι πέρασε την ημέρα των γενεθλίων της εν μέσω lockdown

Η Αθηνά Οικονομάκου είχε χθες τα γενέθλιά της! Η αγαπημένη ηθοποιός γεννήθηκε στις 6 Μαρτίου και από το πρωί του Σαββάτου δεν σταμάτησε να δέχεται ευχές και δώρα από τα αγαπημένα της πρόσωπα. Η Αθηνά, η οποία διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και περιμένει το δεύτερο παιδάκι της, έγινε 35 ετών!

Και μπορεί πέρσι να είχε κάνει ένα μεγάλο πάρτι γενεθλίων με όλους τους φίλους της, ωστόσο φέτος τα γιόρτασε αρκετά διαφορετικά εξαιτίας της πανδημίας. Όμως το σίγουρο ήταν ότι δεν τα πέρασε μοναχικά! Η Αθηνά Οικονομάκου έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο, τον γιο της Μάξιμο και το μωράκι στην κοιλιά της, πέρασε μια υπέροχη ημέρα.

“What a wonderful day! Πέρυσι τέτοια μέρα, στα γενέθλια μου πάλι, ήταν η τελευταία έξοδος πριν την έναρξη της καραντίνας… Υπόσχομαι του χρόνου τέτοια μέρα αν οι συνθήκες, που το εύχομαι, μας το επιτρέπουν να κάνω το μεγαλύτερο birthday party ever.  Μέχρι τότε εύχομαι σε όλους υγεία και υπομονή” έγραψε η Αθηνά Οικονομάκου στα social media, δείχνοντας μας τις εντυπωσιακές τούρτες που έσβησε χθες.

Read More

And More