Αθηνά Οικονομάκου – Ευαγγελία Συριοπούλου: Ο ξέφρενος χορός τους στο backstage του “Έλα στη θέση μου” – Βίντεο

Η Αθηνά Οικονομάκου μετά από ένα ξέγνοιαστο Σαββατοκύριακο μαζί με την οικογένειά της στη Λακωνία και πολλές βουτιές στη θάλασσα επέστρεψε και πάλι στη βάση της. Η ταλαντούχα ηθοποιός εκμεταλλεύτηκε τη δυνατότητα ελεύθερης μετακίνησης από νομό σε νομό και επισκέφτηκε το πατρικό της προκειμένου να αγκαλιάσει τους γονείς της μετά από δύο μήνες. Ωστόσο, σήμερα γύρισε στις επαγγελματικές υποχρεώσεις της!

Η εβδομάδα για την Αθηνά Οικονομάκου ξεκίνησε με γυρίσματα για την καθημερινή σειρά του Alpha “Έλα στη θέση μου”, μια δουλειά στην οποία η ίδια έχει μεγάλη αδυναμία. Πέρα από την καλή συνεργασία με τους συνάδελφους μπροστά από τις κάμερες, όλη η ομάδα έχει άριστες σχέσεις και όταν τα φώτα κλείσουν. Η Αθηνά Οικονομάκου και η Ευαγγελία Συριοπούλου έχουν γίνει δύο καλές φίλες που περνούν παντού καλά!

Πριν μερικές ώρες, σε ένα από τα διαλείμματα των γυρισμάτων της σειράς οι δύο γυναίκες θέλησαν να ξεκινήσουν με θετική διάθεση την εβδομάδα τους και έτσι συνεργάστηκαν και χάρισαν έναν απολαυστικό χορό στους διαδικτυακούς φίλους της. Αθηνά και Ευαγγελία γίνονται και πάλι παιδιά!

Δες το βίντεο:

Οι δύο ηθοποιοί χορεύουν με την ψυχή τους!

Read More

And More