Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: Αγκαλιά στην πρεμιέρα της παράστασης «Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη» [pics]

Η Αθηνά Οικονομάκου μπορεί να είναι λάτρης των social media και να μοιράζεται καθημερινά με τους χιλιάδες διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από τη ζωή της, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική, ωστόσο, η ίδια κρατάει καλά προστατευμένη από τα φώτα της δημοσιότητας την οικογένειά της.

Τι κι αν οι paparazzi την πετυχαίνουν συχνά-πυκνά σε βόλτες με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο, και τον γιο τους, Μάξιμο, η ηθοποιός είναι μετρημένες οι φορές που θα πραγματοποιήσει κάποια κοινή επίσημη έξοδο με τον άντρα της ζωής της και τον καρπό του έρωτά τους.

Μια από αυτές ήταν και το βράδυ της Τρίτης, όπου οι δυο τους βρέθηκαν στο «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» , όπου έκανε επίσημη πρεμιέρα το έργο της Μιμής Ντενίση «Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη», το οποίο ανεβαίνει σε παραγωγή του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού από τις 16 Οκτωβρίου 2019.

Πρόκειται για το πρώτο ελληνικό θεατρικό sequel. Αποτελεί συνέχεια της παράστασης «Σμύρνη μου αγαπημένη», που συγκλόνισε χιλιάδες θεατές και έγινε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην ιστορία του ελληνικού θεάτρου και ακολουθεί την πορεία της ζωής των ηρώων που επέζησαν της Μικρασιατικής Καταστροφής στη νέα τους πατρίδα, τη Θεσσαλονίκη.

Το ζευγάρι, χαμογελαστό και ευδιάθετο, έφτασε στον χώρο λίγο πριν τις 20:00 και πόζαρε στον φακό αγκαλιασμένο. Μάλιστα, εκεί συνάντησε τους καλούς τους φίλους Χριστίνα Κοντοβά και Τζώνη Καλημέρη, αλλά και τον Νίκο Μουτσινά.

Δες τις φωτογραφίες:

Φίλιππος Μιχόπουλος – Αθηνά Οικονομάκου – Χριστίνα Κοντοβά – Τζώνη Καλημέρης

Αθηνά Οικονομάκου – Νίκος Μουτσινάς

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More