Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: Κάνουν jet ski και ζουν τον έρωτά τους στην Σαντορίνη! [pics]

Λίγο πριν συμπληρώσουν ένα χρόνο γάμου, η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος ζουν ένα από τα ομορφότερα καλοκαίρια της ζωής τους στην Σαντορίνη! Η ταλαντούχα ηθοποιός και ο επιχειρηματίας μετρούν πλέον πολλά χρόνια κοινής πορεία με τον ενάμισι έτους γιο τους, Μάξιμο, να αποτελεί την μεγαλύτερη επισφράγιση του έρωτά τους.

Η Αθηνά Οικονομάκου δεδομένου ότι τον χειμώνα έχει πολλές υποχρεώσεις και λίγο ελεύθερο χρόνο, προσπαθεί στις διακοπές να περάσει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο με τον άνδρα της ζωής της και μαζί να κάνουν πράγματα που τους χαροποιούν! Ο Φίλιππος Μιχόπουλος μπορεί να βρίσκεται στην Σαντορίνη για δουλειά, όμως πάντα βρίσκει χρόνο μέσα στην ημέρα του για την οικογένειά του. Ένα από τα πράγματα που αγαπούν πολύ και οι δύο είναι τα watersports!

Πρόσφατα λοιπόν, η Αθηνά Οικονομάκου αποκάλυψε στους διαδικτυακούς φίλους της το νέο κοινό ενδιαφέρον που έχει με τον σύζυγό της. Έτσι, η ίδια δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες που οι δυο τους κάνουν jet ski παρέα με φίλους και πραγματικά το ζουν με την ψυχή τους!

Δες φωτογραφίες:

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος είναι ευτυχισμένοι μαζί!

Read More

And More