Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: Ξέγνοιαστες στιγμές στην παραλία με τα παιδιά τους – Φωτογραφίες

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος πριν από λίγες ημέρες ξεκίνησαν τις καλοκαιρινές διακοπές με τα παιδιά τους, με πρώτο σταθμό τη Μύκονο.

Η αγάπη του ζευγαριού για το νησί των ανέμων παραμένει μεγάλη, άλλωστε είναι και το μέρος που γνωρίστηκαν και βάφτισαν και τον γιο τους, Μάξιμο.

Εδώ και λίγες ημέρες λοιπόν το ερωτευμένο ζευγάρι μαζί με τα δύο παιδιά του, απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές στις πανέμορφες παραλίες του νησιού αυτές τις ημέρες κάνουν οικογενειακά διακοπές στο νησί, όπου νοικιάζουν μια βίλα. 

Μπορεί ο Φίλιππος Μιχόπουλος να συνδυάζει δουλειά και διακοπές, καθώς δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο νησί, ωστόσο πάντα βρίσκει χρόνο για να τον αφιερώνει στη σύζυγό του και τα δύο παιδιά τους.

Η τρυφερή μανούλα μαζί με τον Μάξιμο και την Σιέννα απολαμβάνουν καθημερινά τις βουτιές τους σε κάποια από τις παραλίες του νησιού, χαλαρώνοντας και παίζοντας παιχνίδια δίπλα στο κύμα. Πρόσφατα φωτογραφικός φακός του περιοδικού Hello απαθανάτισε όλη την οικογένεια στην παραλία Άγια Άννα, όπου έπαιζαν στην άμμο, κάνοντας μικρά διλαέιματα για βουτιές στην παραλία.

Η Αθηνά Οικονομάκου όπως θα δεις και στις φωτογραφίες διαθέτει άψογες αναλογίες και παρόλο που γέννησε πριν από ένα χρόνο, έχει επανέλθει στα κιλά της, συνδυάζοντας γυμναστική και διατροφή.

Read More

And More