Δες τα νέα συλλεκτικά βερνίκια της Max Factor!

Η εποχή που είχαμε να διαλέξουμε ανάμεσα στο γαλλικό και το κόκκινο έχει περάσει ανεπιστρεπτί! Μάλιστα, οι επιλογές χρωμάτων εκεί έξω είναι τόσες πολλές και ενδιάφερουσες που σε κάνουν να σκέφτεσαι “Pfff! Γαλλικό; Βαρετό!”. Η Max Factor για τα Χριστούγεννα λανσάρει τρεις νέες συλλεκτικές αποχρώσεις. Τις εξής:


Onyx

Boji

Opal

Και μερικά beauty tips από τον Γιάννη Μαρκετάκη
1.
Για ένα άψογο αποτέλεσμα η επιφάνεια των νυχιών σας πρέπει να είναι εξαιρετικά απαλή, γι’αυτό μην παραμελείτε να χρησιμοποιείτε buffer δύο φορές την εβδομάδα.
2. Τα σκούρα χρώματα φαίνονται καλύτερα σε κοντύτερα και πιο τετραγωνισμένα νύχια. Λιμάρετε προς μία κατεύθυνση για να αποφύγετε το ξεφλούδισμα.
3. Πάντα πρέπει να χρησιμοποιείτε βάση ιδιαίτερα όταν εφαρμόζετε σκούρα απόχρωση για να μη δημιουργούνται κιτρινίλες στα νύχια σας.
4. Βάψτε το κάθε νύχι σε τρείς λεπτές γραμμές, για να έχετε καλύτερο έλεγχο στο αποτέλεσμα και να επιτύχετε την απόλυτη ομοιομορφία.
5. Περάστε ένα top coat που σφραγίζει το χρώμα και προστατεύει από το ξεφλούδισμα.
6. Τολμήστε να παίξετε με τα χρώματα, να κάνετε mix and match. Η τελευταία τάση στα νύχια προστάζει γαλλικό μανικιούρ με χρώμα. Δοκιμάστε την απόχρωση Onyx στη βάση, και την απόχρωση Boji στις άκρες, αντί του κλασικού λευκού.

Read More

And More