Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: Ο έρωτας, οι… τρεις γάμοι και ο ερχομός του δεύτερου παιδιού τους

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz και ο ερχομός του δεύτερου παιδιού τους θα ολοκληρώσει την οικογενειακή τους ευτυχία. Η αγαπημένη ηθοποιός και ο γοητευτικός επιχειρηματίας έχουν αποκτήσει μαζί έναν πανέμορφο γιο, τον Μάξιμο και όπως ανακοίνωσε το μεσημέρι της Πέμπτης η Αθηνά είναι έγκυος στο δεύτερο μωράκι της!

Το αγαπημένο ζευγάρι είναι μαζί από το καλοκαίρι του 2013 και η κοινή του πορεία θυμίζει παραμύθι. Η Αθηνά μέχρι να γνωρίσει το Φίλιππο απέφευγε να μιλάει για την προσωπική της ζωή και να φωτογραφίζεται με τον εκάστοτε σύντροφό της. Όλα αυτά μέχρι να έρθει ο πρίγκιπας και το παραμύθι να πάρει σάρκα και οστά.

Η πρώτη γνωριμία

«Γνωριστήκαμε στη Μύκονο, σε μια παραλία. Τελικά είχαμε βρεθεί και το προηγούμενο βράδυ, είχαμε έρθει πρόσωπο με πρόσωπο κι εκείνος μετά μου είπε πως κάτι υπήρχε στην ατμόσφαιρα. Εγώ δεν το θυμάμαι, όμως, κι αυτό είναι το παράπονό του! Ουσιαστικά συναντηθήκαμε την επόμενη μέρα στην παραλία, εκεί γνωριστήκαμε», δήλωνε η Αθηνά σε συνέντευξη της. Την ίδια χρονιά, η όμορφη ηθοποιός κάνει τη μεγάλη αποκάλυψη και σε συνέντευξη της στο περιοδικό People αναφέρει πως ο Φίλιππος είναι η πιο υγιής σχέση της ζωής της!

Το στυλ και η φινέτσα του Φίλιππου κέρδισαν την Αθηνά από την πρώτη στιγμή που τον είδε να περπατάει προς το μέρος της. Το 2015, σε μια ακόμη συνέντευξη δηλώνει: «Στη σχέση μας κάνει κουμάντο ο Φίλιππος…Θα πω την γνώμη μου, θα βάλω τα όριά μου, αλλά ο άντρας είναι ο κυρίαρχος σε μια σχέση. Δεν θέλω κανέναν ”σατράπη” στη ζωή μου αλλά ούτε και έναν που θα τον κάνω ό,τι θέλω».

Από τις καλοκαιρινές τους διακοπές στα Κύθηρα το καλοκαίρι του 2020

Από το μαγικό τους ταξίδι στην Νέα Υόρκη την περσινή Πρωτοχρονιά

Το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Η Αθηνά είναι παραδοσιακή γυναίκα και γι’ αυτό θέλει ο άντρας να έχει το πάνω χέρι στη σχέση τους αλλά ταυτόχρονα να είναι τρυφερός και να τη φροντίζει. Ο Φίλιππος, όπως όλα δείχνουν, έχει το πακέτο που χρειάζεται η Αθηνά στη ζωή της. Το ίδιο ισχύει φυσικά και για εκείνον. Η συγκατοίκηση δεν θα αργήσει να έρθει. Το τέλος του 2014 βρίσκει το ερωτευμένο ζευγάρι να ζει κάτω από την ίδια στέγη. Η ηθοποιός συνδύασε το γούστο της με εκείνο του επιχειρηματία και η ερωτική τους φωλιά έγινε όπως ακριβώς την είχαν ονειρευτεί.

Οι τρεις γάμοι και ο ερχομός του γιου τους, Μάξιμου

Τον Νοέμβριο του 2017 και λίγο πριν η Αθηνά Οικονομάκου γίνει μητέρα για πρώτη φορά, το ζευγάρι παντρεύτηκε υπό άκρα μυστικότητα με πολιτικό γάμο στο Γύθειο. Καλεσμένοι είναι μόνο η οικογένεια και οι πολύ στενοί φίλοι τους. Η Αθηνά βρίσκεται ήδη στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της αλλά διασκεδάζει με την ψυχή της! Οι δυο τους θέλησαν να κρατήσουν το μυστήριο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να το χαρούν με στενούς συγγενείς και φίλους. Κάτι που σεβάστηκαν απόλυτα και οι καλεσμένοι τους και τα ευχάριστα έγιναν γνωστά όταν η ευτυχισμένη νύφη αποφάσισε να ανεβάσει την πρώτη φωτογραφία μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikol Panagiotou (@nikolpanagiotou)

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athina (@athinao1konomakou)

Σχεδόν έναν χρόνο μετά, η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος παντρεύονται και με θρησκευτικό γάμο – πού αλλού; – στην κοσμοπολίτικη Μύκονο, διοργανώνοντας ένα τεράστιο πάρτι για τους συγγενείς, τους φίλους και τους συναδέλφους τους. Ο γάμος του ζευγαριού έγινε στην πολυτελή ξενοδοχειακή μονάδα του Φίλιππου στον Όρνο και σχεδόν όλοι οι διάσημοι φίλοι τους έδωσαν το παρών.

Η νύφη έλαμπε από ευτυχία που παντρευόταν (ξανά) τον έρωτα της ζωής της και πατέρα του γιου της, Μάξιμου. Η όμορφη Αθηνά μαγνήτισε τα βλέμματα με το εντυπωσιακό της mermaid νυφικό – δια χειρός Σήλιας Κριθαριώτη!

Μάλιστα, πληροφορίες ήθελαν τότε το ζευγάρι να έχει δώσει όρκους αιώνιας αγάπης και σε κάποιον από τους εξωτικούς προορισμούς που έχουν ταξιδέψει κατά καιρούς, με αποτέλεσμα ο θρησκευτικός τους γάμος στην Μύκονο… να θεωρείται ο τρίτος και όχι ο δεύτερος!

Στις 14 Μαρτίου του 2018, Αθηνά και Φίλιππος γίνονται για πρώτη φορά γονείς και ο μικρός Μάξιμος έρχεται να ολοκληρώσει την ευτυχία της οικογένειας Μιχόπουλου. Η αγαπημένη ηθοποιός αφοσιώνεται εξ ολοκλήρου στην ανατροφή του πρώτου της παιδιού και ο μικρός Μάξιμος γίνεται αυτόματα… ο έρωτας της ζωής της!

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athina (@athinao1konomakou)

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athina (@athinao1konomakou)

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athina (@athinao1konomakou)

Ο πελαργός έρχεται… για δεύτερη φορά

Το μεσημέρι της Πέμπτης, η Αθηνά Οικονομάκου έκανε την πιο χαρμόσυνη ανακοίνωση! Η αγαπημένη ηθοποιός είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της και η ευτυχία της είναι απερίγραπτη. Με μια λιτή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η όμορφη Αθηνά αποκάλυψε πως περιμένει τον πελαργό για δεύτερη φορά.

«Η ευτυχία και η εγκυμοσύνη μου δεν κρύβονται πια» έγραψε χαρακτηριστικά, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με τον γιο της, Μάξιμο.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athina (@athinao1konomakou)

 

Η ζωή της Αθηνάς και του Φίλιππου είναι σαν… παραμύθι!

Read More

And More