Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: Οι βουτιές στην Ελαφόνησο μαζί με φίλους και το γεύμα πάνω στο σκάφος! [pics,video]

Στον τόπο καταγωγής της, στο γραφικό Γύθειο, απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές της η Αθηνά Οικονομάκου, μαζί με το σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο και το γιο τους, Μάξιμο. H ηθοποιός και επιχειρηματίας προς το παρόν έχει αποφύγει να επισκεφθεί με την οικογένειά της τις κοσμοπολίτικες Μύκονο και Σαντορίνη, όπου άλλοτε περνούσε το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών της, και περνά ξέγνοιαστες στιγμές στην πρωτεύουσα της Λακωνικής Μάνης.

Ως λάτρης των social media και ειδικά του Instagram, η Αθηνά δεν σταματά να δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στιγμές από την καθημερινότητά της εκεί. Χαλαρή και ευδιάθετη, η μοιράζεται φωτογραφίες και βίντεο από τις εξορμήσεις της στη θάλασσα, τα παιχνίδια στην αμμουδιά με τον μικρό Μάξιμο, τις βόλτες της σε τριγύρω περιοχές αλλά και ρομαντικές στιγμές με τον άνδρα της ζωής της.

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, το ερωτευμένο ζευγάρι το πέρασε πάνω στο σκάφος, κάνοντας tour στο λακωνικό και τον μεσσηνιακό κόλπο. Παρέα με αγαπημένους τους φίλους, μεταξύ των οποίων ο Τζώνη Καλημέρης και η Χριστίνα Κοντοβά, έκαναν μια στάση στην μαγευτική Ελαφόνησο, όπου έκαναν το μπάνιο τους στην διάσημη αμμώδη παραλία του Σίμου.

Όλοι μαζί κολύμπησαν στα καταγάλανα νερά πεντακάθαρα γαλάζια νερά, ενώ η Αθηνά δεν σταμάτησε να κάνει βουτιές από το σκάφος και να δοκιμάζει τις ικανότητές της στο SUP. Ακόμα, έκαναν barbeque στο σκάφος και απόλαυσαν λαχταριστές θαλασσινές γεύσεις εν πλω, κάτω από τον καυτό ήλιο.

Δες το βίντεο και τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

Read More

And More