Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: Όλα όσα έγιναν στην γαμήλια δεξίωση! [pics,video]

Παρά το τσουχτερό κρύο και τους ισχυρούς ανέμους, η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος χάρηκαν τη κάθε στιγμή του γάμου τους! Το ερωτευμένο ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου το μεσημέρι του Σαββάτου 6 Οκτωβρίου στο πολυτελές ξενοδοχείο του γαμπρού στον Όρνο της Μυκόνου, έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του και τα αγαπημένα του πρόσωπα. Η όμορφη ηθοποιός έλαμπε μέσα στο mermaid νυφικό της – δια χειρός Σήλιας Κριθαριώτη – και δεν σταμάτησε να χαμογελά που παντρευόταν για ακόμη μια φορά τον άντρα της ζωής της και πατέρα του γιου της.

Αμέσως μετά το μυστήριο ακολούθησε η γαμήλια δεξίωση δίπλα στη πισίνα του ξενοδοχείου Kivotos, όπου οι καλεσμένοι απόλαυσαν γευστικό φαγητό αλλά και δροσερά cocktails με τα ονόματα του ζευγαριού και του γιου τους, ενώ η Αθηνά και ο Φίλιππος είχαν φροντίσει για εκείνους και μοίρασαν κουβερτούλες για να μη κρυώνουν. Μπορεί να είχε επτά μποφόρ στο νησί των Ανέμων, αλλά τόσο το νεόνυμφο ζεύγος όσο και οι προσκεκλημένοι τους δεν πτοήθηκαν και διασκέδασαν με τη ψυχή τους μέχρι αργά το βράδυ του Σαββάτου.

Μπορεί η Αθηνά Οικονομάκου να μπήκε στον χώρο της δεξίωσης με το νυφικό της αλλά λίγη ώρα αργότερα άλλαξε και φόρεσε ένα ολοκέντητο φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ και custom made μεταλλική ζώνη, κεντημένη με κρύσταλλα Swarovski, δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη. Οι καλεσμένοι χόρεψαν ξένες και ελληνικές επιτυχίες με πρώτη τη νύφη να σέρνει τον χορό και να τους ξεσηκώνει όλους! Μάλιστα, ο Πάνος Μουζουράκης δεν δίστασε να πιάσει το μικρόφωνο και να αφιερώσει στο ζεύγος το “Φίλα με ακόμα”.

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Λίγο πριν το ζευγάρι βρεθεί στη γαμήλια δεξίωση:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος για το TLIFE

Read More

And More