Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: Όλα όσα έγιναν στο μυστικό γάμο τους στο Γύθειο! [pics]

Με λίγους φίλους και αγαπημένα πρόσωπα έκανα τον πολιτικό του γάμο στη Λακωνία, η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος. Το αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz που σε λίγους μήνες περιμένει τον ερχομό του πρώτου του παιδιού παντρεύτηκε κάτω από άκρα μυστικότητα στο Δημαρχείο του Γυθείου, τόπο καταγωγής της νύφης, έχοντας στο πλευρό του μόνο τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Η έξι μηνών έγκυος Αθηνά Οικονομάκου, που είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της πως: “Ο γάμος δεν ήταν η προτεραιότητά μου. Είναι κάτι που πρέπει πλέον να γίνει για τυπικούς και νομικούς λόγους. Η προτεραιότητά μου ήταν το παιδί. Θα τον χαρώ τον γάμο μου όταν με το καλό γίνει, αλλά το πιο σημαντικό ήταν η εγκυμοσύνη… Εκείνη την ημέρα, θέλω σημαντικούς ανθρώπους δίπλα μου. Δεν θέλω να βγάλω υποχρεώσεις στον γάμο μου, ούτε να υπάρξουν άνθρωποι των οποίων η παρουσία δεν με αφορά”, κατάφερε και οργάνωσε αθόρυβα τον πολιτικό γάμο και το γαμήλιο πάρτυ με τους φίλους της και πράγματι είχε κοντά της μόνο άτομα από το στενό της περιβάλλον. Ανάμεσά τους και την κολλητή της φίλη Βάσω Λασκαράκη, αλλά και την Νίκη Παλληκαράκη που είναι κουμπάρα τους.

Ο πολιτικός γάμος έγινε το Σάββατο στο Δημαρχείο του Γυθείου και οι λιγοστοί καλεσμένοι ταξίδεψαν μέχρι εκεί για να βρεθούν στο πλευρό της Αθηνάς αλλά και του επιχειρηματία. Οι δυο τους θέλησαν να κρατήσουν το μυστήριο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να το χαρούν με στενούς συγγενείς και φίλους. Κάτι που σεβάστηκαν απόλυτα και οι καλεσμένοι τους και τα ευχάριστα έγιναν γνωστά όταν η ευτυχισμένη νύφη αποφάσισε να ανεβάσει την πρώτη φωτογραφία μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

THE BIG DAY#marriage #ourwedding #FilipposAthina #18.11.2017 #foreverandever

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athina Oikonomakou Official☾ (@athinao1konomakou) στις

~είναι μαγεία να μοιράζεσαι χαρά~ #alwaystogether #tothemoonandback #imhappywhenyourehappy #love #wedding #justmarried #181117 #FilipposAthina

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikol Panagiotou (@nikolpanagiotou) στις

Η Αθηνά Οικονομάκου από αυτή τη “μεγάλη μέρα”, όπως την χαρακτήρισε η ίδια, μας έδειξε το χέρι της που πλέον στολίζουν η βέρα και το μονόπετρό της. Φυσικά, έπεσαν βροχή οι διαδικτυακές ευχές αλλά και οι πρώτες φωτογραφίες από τους καλεσμένους του γάμου.

Το χαμόγελο της νύφης φανέρωνε την ευτυχία της και έζησε αυτή την μέρα ακριβώς όπως την ήθελε. Για την τελετή επέλεξε να βάλει φόρεμα γνωστής εταιρείας και custom made μπότες σε ροζ απόχρωση.

To party πριν το γάμο

Το προηγούμενο βράδυ έγινε ένα μεγάλο party με τους καλεσμένους σε γνωστό στέκι στη Σκάλα Λακωνίας, όπου διασκέδασαν όλοι μαζί και μοίρασαν τις πρώτες ευχές στο ζευγάρι.

Pre-wedding! Only love! Happy faces!#thewedding #filipposathina

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Penny Thomopoulou (@tmlpenny) στις

Me & my super power #mummy #mom #mommyanddaughter

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athina Oikonomakou Official☾ (@athinao1konomakou) στις

Από τους καλεσμένους στο γάμο αλλά και στο party της Παρασκευής δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι κολλητές φίλες της νύφης, Βάσω Λασκαράκη και Νίκη Παλληκαράκη. Οι δύο ηθοποιοί ευχήθηκαν στην Αθηνά Οικονομάκου και μέσα από τα social media τους.

Σας αγαπάμε πολύυυυυυυ!!!!!! #τακουμπαράκια #πανταμαζι#πανταδιπλασας

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Niki Pallikaraki (@nikipallikaraki) στις

Η Βάσω συνοδευόταν στο γάμο από την κόρη της Εύα ενώ η Νίκη τόνισε μέσα από την φωτογραφία που ανέβασε πως θα είναι πάντα στο πλευρό των κουμπάρων της, Αθηνάς και Φίλιππου.

Το γαμήλιο γλέντι με θέα τη θάλασσα

Μετά την όμορφη τελετή και τις αναμνηστικές φωτογραφίες που γέμισαν τα social media των καλεσμένων με #filipposathina ακολούθησε το καθιερωμένο γλέντι. Το νιόπαντρο ζευγάρι και οι καλεσμένοι του γευμάτισαν και διασκέδασαν με θέα τη θάλασσα και σε έναν υπέροχα διακοσμημένο χώρο.

Βασικό στοιχείο της διακόσμησης και όλου του γάμου ήταν τα τριαντάφυλλα που είναι από τα αγαπημένα λουλούδια της νύφης.

#Amelia #Tsiniaris #wedding #weddingplanner #weddingideas #weddingday #weddingtables

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Γεωργία Τσίνιαρη (@georgiatsiniari) στις

Wedding day Με φόντο το όμορφο Γύθειο! #Amelia #Tsiniaris #weddingday #weddingideas #weddingplaner #weddingtable #weddingflowers

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Γεωργία Τσίνιαρη (@georgiatsiniari) στις

Το “ευχαριστώ” της Αθηνάς Οικονομάκου και οι βόλτες με τον σύζυγό της στο Γύθειο

Μία μέρα μετά την τελετή ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για τις ευχές του μέσα από μία φωτογραφία που ανέβασε στο instagram. Δεν παρέλειψε βέβαια να ευχαριστήσει και τους καλεσμένους της που κράτησα το γλυκό της “μυστικό” μέχρι την “μεγάλη μέρα”, όπως την χαρακτηρίζει η ίδια. Η νιόπαντρη ηθοποιός επέλεξε για πρώτη φωτογραφία μετά το γάμο της να ανεβάσει ένα μαγευτικό τοπίο από το Γύθειο.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τις υπέροχες ευχές σας!!!! #justmarried Και στα δικά σας οι ”λεύτεροι” #THEWEEKEND #wedding #newlife #thankyouall #gytheio #FilipposAthina #18.11.2017 #unforgettableday #blessed #foreverandever @feeltheflownow Love you @mike_nezis @nikipallikaraki @nikolpanagiotou @vasolaskaraki @maria_skape @johnskape_ @doradouk @alexiusgr @n1k1tas_o1konomakos @sk4petoralhs @desyatt @hariskouris @xaroula_mareska @missconstantina @petran_andr @tmlpenny @vasilismavromatidis @alehadro @itsmemelina @giwta_mar @xrysaki_1 @ztpmaria @jasonmichopoulos @giannisar @elenita_mykonos @eviprevena @spyrosdoukas

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athina Oikonomakou Official☾ (@athinao1konomakou) στις

Ενώ, λίγο αργότερα δημοσίευσε και ένα video με τις βόλτες της ως νεόνυμφη πλάι στη θάλασσα…

Read More

And More