Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: Στο Παρίσι με τα παιδιά τους λίγο μετά την πέμπτη επέτειο γάμου τους

Στο Παρίσι αποφάσισε να ταξιδέψει με την οικογένειά της η Αθηνά Οικονομάκου.

Η ηθοποιός που αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά “Ο πρώτος από εμάς” ενώ παράλληλα τρέχει με τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες, σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, θέλησε να κάνει αυτό που απολαμβάνει όσο τίποτα, να ταξιδέψει.

Η Αθηνά Οικονομάκου λατρεύει τα ταξίδια, και τα απολαμβάνει πολύ περισσότερο όταν σε αυτά βρίσκεται με τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο και τα δυο τους παιδιά, Μάξιμο και Σιέννα.

Έτσι λοιπόν, το πρωί του Σαββάτου 7/10, μια μόλις μέρα μετά την πέμπτη επέτειο γάμου της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο, η Αθηνά Οικονομάκου και η οικογένειά της επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο και ταξίδεψαν μέχρι τη Γαλλική πρωτεύουσα.

Η ηθοποιός μπορεί να έχει επισκεφθεί αρκετές φορές το Παρίσι, από ό,τι φαίνεται είναι μια από της αγαπημένες της πόλης και δεν την βαριέται ποτέ. 

Μάλιστα, η Αθηνά Οικονομάκου δημοσίευσε αρκετά στιγμιότυπα από το ταξίδι τους στα social media, στα οποία βλέπουμε τον μικρό Μάξιμο αλλά και τη μικρή Σιέννα να είναι ξετρελαμένοι.

 

Φωτογραφίες: Instagram

Read More

And More