Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: This is love! Βραδινή έξοδος στο θέατρο πιασμένοι χέρι χέρι!

«Παντρευτήκαμε τρεις φορές και θα τον παντρευόμουν ξανά και ξανά», δήλωσε πρόσφατα η Αθηνά Οικονομάκου για τον άντρα της ζωής της Φίλιππο Μιχόπουλου και συγκίνησε. Η αγαπημένη ηθοποιός από την επιτυχημένη σειρά του Alpha «Έλα στη θέση μου» και ο γνωστός επιχειρηματίας μετά και το ρομαντικό θρησκευτικό τους γάμο στη Μύκονο ζουν το honeymoon τους και απολαμβάνουν την κάθε στιγμή.

Οι δυο τους, αν και ταξιδεύουν συχνά, δεν επέλεξαν να φύγουν μετά το γαμήλιο party για κάποιο ταξίδι, αλλά γύρισαν στην Αθήνα και περνούν στιγμές απόλυτης ευτυχίας με τον γιο τους Μάξιμο. Και ανάμεσα στις επαγγελματικές υποχρεώσεις, τα γυρίσματα της Αθηνάς για το ρόλο της «Φαίης Σταθάτου», αλλά και τη φροντίδα του γιου τους, οι δυο τους κάνουν και μικρές ρομαντικές αποδράσεις!

Μια από αυτές ήταν και η βραδινή του έξοδο στο θέατρο Παλλάς. Το ζευγάρι βρέθηκε πιασμένο χέρι χέρι στην πρεμιέρα της παράστασης «Οι Μάγισσες της Σμύρνης» και φυσικά τράβηξε πάνω του τα φωτογραφικά φλας… με την Αθηνά να κλέβει τις εντυπώσεις με το στυλ και την chic εμφάνισή της!

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More