Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: Το πάρτι που διοργάνωσαν εντός σπιτιού για τα γενέθλια του γιου τους

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος τίμησαν τον γιο τους, Μάξιμο διοργανώνοντας ένα μεγάλο πάρτι εντός σπιτιού για τα γενέθλιά του.

Το ζευγάρι υποδέχτηκε αγαπημένους φίλους και συγγενείς, με τον μικρό Μάξιμο να διασκεδάζει με τους δικούς του φίλους οι οποίοι ξετρελάθηκαν με το θεματικό πάρτι Spiderman – Batman.

H εντυπωσιακή τούρτα του Μάξιμου:

Η Αθηνά Οικονομάκου γνωρίζοντας αρκετά καλά την αγάπη του γιου της για τους αγαπημένους του σούπερ ήρωες δεν θα μπορούσε να μην διοργανώσει το ιδανικό πάρτι για τον Μάξιμό της.

Το σκηνικό έμοιαζε βγαλμένο από ταινία σούπερ ηρώων, καθώς το σαλόνι του σπιτιού γέμισε με πολύχρωμα μπαλόνια, αλλά και τα λογότυπα του Batman – Superman.

 

Λίγο πριν την άφιξη των καλεσμένων η Αθηνά Οικονομάκου ανέβασε στο instagram σχετικό στιγμιότυπο με τον γιο της, Μάξιμο μεταμφιεσμένο σε Superman μπροστά από την εντυπωσιακή διακόσμηση:

Σειρά είχε η οικογενειακή φωτογραφία με τον Φίλιππο Μιχόπουλο να κρατά στην αγκαλιά του την κόρη τους, Σιέννα:

Η μέρα ολοκληρώθηκε με την Αθηνά Οικονομάκου δίπλα στον σύζυγό της, φανερά εξαντλημένοι και οι δύο από το πάρτι:

 

Στο πάρτι βρέθηκε και η Χριστίνα Κοντοβά με την κόρη της, Ada.

Πρόσφατα μάλιστα η Αθηνά Οικονομάκου βρέθηκε καλεσμένη στον Νίκο Μουτσινά όπου και μίλησε για την μητρότητα: «Στο πρώτο παιδί άκουγα άλλες μανούλες που έλεγαν πως είναι ευτυχισμένες, εγώ ήμουν τόσο προβληματισμένη και ταραγμένη και δεν μπορούσα να το απολαύσω.

Τώρα στο δεύτερο λέω πως τελικά μπορεί να συμβαίνει σε κάποιους, δεν έλεγαν ψέματα. Ότι και να σου πουν δεν έχει καμιά σχέση και επίσης κανένας δεν σου λέει τα αρνητικά», ανέφερε η Αθηνά Οικονομάκου, λίγους μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της.

Read More

And More