Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: Βόλτα στα Ματογιάννια για το ερωτευμένο ζευγάρι – Βίντεο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος πριν από λίγες ημέρες ξεκίνησαν τις καλοκαιρινές διακοπές με τα παιδιά τους, με πρώτο σταθμό τη Μύκονο.

Η γνωστή ηθοποιός και ο σύζυγός της μπορεί αυτό το διάστημα να έκαναν μικρές αποδράσεις, σύντομα όμως επέστρεφαν στην Αθήνα, λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων. 

Μπορεί λοιπόν και τώρα, ο Φίλιππος Μιχόπουλος να συνδυάζει δουλειά και διακοπές, καθώς δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο νησί, ωστόσο πάντα βρίσκει χρόνο για να τον αφιερώνει στη σύζυγό του και τα δύο παιδιά τους.

Η τρυφερή μανούλα έχει αναλάβει την πλήρη ανατροφή του Μάξιμου και της μικρής Σιέννα και το καθημερινό της πρόγραμμα πλέον, είναι η θάλασσα, το παιχνίδι στην παραλία, απολαμβάνοντας ξέγνοιαστες στιγμές με τα αγγελούδια της, ενώ το βράδυ είναι αφιερωμένο στον σύζυγό της, με τον οποίο βγαίνουν για φαγητό αλλά και για βόλτες στα γραφικά σοκάκια του νησιού.

Σε μία από τις βόλτες τους μάλιστα, η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας απαθανατίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό του Mykonos Live Tv στα Ματογιάννια και όπως θα δεις ήταν χαρούμενοι και χαλαροί.

Read More

And More