Αθηνά Οικονομάκου: Φωτογραφίζει τα δύο παιδιά της στο Παρίσι – «Κυνηγώντας όνειρα στην Πόλη της Αγάπης»

Στο Παρίσι συνεχίζει τις διακοπές της η Αθηνά Οικονομάκου μαζί με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο και τα δύο παιδιά τους.

Η ηθοποιός που αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά “Ο πρώτος από εμάς” ενώ παράλληλα τρέχει με τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες, σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, θέλησε να κάνει μια οικογενειακή απόδραση.

Η Αθηνά Οικονομάκου λατρεύει τα ταξίδια, και τα απολαμβάνει πολύ περισσότερο όταν σε αυτά βρίσκεται με τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο και τα δυο τους παιδιά, Μάξιμο και Σιέννα.

Η ηθοποιός μπορεί να έχει επισκεφθεί αρκετές φορές το Παρίσι, από ό,τι φαίνεται είναι μια από της αγαπημένες της πόλης και δεν την βαριέται ποτέ.

Το απόγευμα της Τρίτης 10/10 η Αθηνά Οικονομάκου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα γλυκό στιγμιότυπο με τον Μάξιμο και την Σιέννα, όπου τους βλέπουμε να χαζεύουν στο μπαλκόνι τους, με θέα τα υπέροχα σπίτια της πόλης.

«Κυνηγώντας όνειρα και δημιουργώντας αναμνήσεις στην Πόλη της Αγάπης με τους μικρούς μας εξερευνητές», έγραψε η Αθηνά Οικονομάκου στη λεζάντα της ανάρτησής της.

 

 

 

 

Read More

And More