Αθηνά Οικονομάκου: Γιόρτασε τα γενέθλια του γιου της και τις Απόκριες με μια απίστευτη μεταμόρφωση

Τα γενέθλια του γιου της Μάξιμου που σήμερα συμπληρώνει τρία χρόνια ζωής αλλά και τις Απόκριες θέλησε να γιορτάσει με μια ιδιαίτερη μεταμφίεση η Αθηνά Οικονομάκου. Η ηθοποιός αυτή την περίοδο διανύει μια από τις πιο όμορφες φάσεις της ζωής της αφού σε λίγο καιρό πρόκειται με τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο να αποκτήσουν το δεύτερο παιδάκι τους.

Η Αθηνά Οικονομάκου, βρίσκεται ήδη στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και παρά το γεγονός πως για πολλούς μήνες κράτησε το ευτυχές γεγονός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, πλέον απολαμβάνει να φωτογραφίζει την κοιλίτσα της που μεγαλώνει μέρα με τη μέρα χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει το φύλο του μωρού της.

Σήμερα, με αφορμή τα γενέθλια του γιου της Μάξιμου που έγινε τριών ετών αλλά και τις Απόκριες η ηθοποιός και επιχειρηματίας έστησε ένα μικρό πάρτι στον κήπο του σπιτιού της για εκείνη, τον γιο και τον σύζυγό της. Σε αυτό το πάρτι η Αθηνά Οικονομάκου επέλεξε να εμφανιστεί ντυμένη πιγκουίνος και δε δίστασε να ποζάρει στον φακό χαρίζοντας στους διαδικτυακούς της φίλους ένα μοναδικό στιγμιότυπο.

Read More

And More