Αθηνά Οικονομάκου: Girls night με τις φίλες της! Video

Σε δύο μήνες περίπου, η Αθηνά Οικονομάκου θα γίνει για πρώτη φορά μητέρα! Μέχρι τότε προσπαθεί να απολαμβάνει όσο περισσότερο τον ελεύθερο χρόνο της, μέχρι να αφιερωθεί πλήρως στο νέο ρόλο της ζωής της. Η ταλαντούχα ηθοποιός ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της επιτυχημένης σειρά του Alpha, στην οποία πρωταγωνιστεί, ώστε να μπορέσει να ξεκουραστεί και να χαλαρώσει τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Έτσι το πρόγραμμα έχει βόλτες, ύπνο, χαλάρωση, γυμναστική και φυσικά τις φίλες της! Το βράδυ της Πέμπτης, η όμορφη Αθηνά κάλεσε την κολλητή της, Νικόλ Παναγιώτου, ώστε να περάσουν μαζί όμορφες στιγμές. Οι δυο φίλες έκατσαν κάτω από την κουβερτούλα και δεν σταμάτησαν να βγάζουν αστεία στιγμιότυπα στο Instagram! Άλλωστε η Αθηνά είναι γνωστή για το χιούμορ της και δεν είναι λίγες οι φορές που μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους απολαυστικά βίντεο από την καθημερινότητά της.

Μετά από το όμορφο βράδυ που πέρασε, η εγκυμονούσα Αθηνά πήγε για την καθημερινή της γυμναστική. Η αγαπημένη ηθοποιός κάνει yoga για εγκύους, κάτι που της αρέσει πάρα πολύ! Βέβαια, όσο περνάει ο καιρός και κοντεύει να γεννήσει, τόσο λιγότερο απαιτητική γίνεται και η γυμναστική της.

Read More

And More